به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، ابوذر یوسفی امروز (جمعه، یک خرداد) با اشاره به اینکه آئیننامه جدید سهنرخی شدن گازوئیل جامعترین دستورعمل تدوینشده در این حوزه طی سالهای اخیر است، افزود: با توجه به اجرایی شدن این آییننامه از ابتدای تیر، ضروری است که همه ذینفعان با هماهنگی و سرعت، زیرساختهای مورد نیاز را فراهم کنند.
وی ادامه داد: چالشهای اجرای این طرح در نشستهای متعدد کارگروههای تخصصی با حضور ذینفعان مورد بررسی قرار گرفته و نسخه آزمایشی آن نیز برای ناوگانی با وزن بیش از هزار تن به اجرا درآمده است که بیش از ۹۰ درصد نواقص آن برطرف شده است.
مسئول سامانه ارتباط با مشتریان سامانه هوشمند سوخت با بیان اینکه طرح «تخصیص سوخت در مسیر» از سال ۱۳۹۴ آغاز شده است، خاطرنشان کرد: بر اساس این طرح، سهمیه گازوئیل به ناوگان فعال در محدودههای مشخص براساس اسناد حمل اختصاص مییابد.
یوسفی همچنین از تسریع فرآیند صدور کارت سوخت برای ناوگان دیزلی خبر داد و گفت: زمان صدور کارت سوخت برای این ناوگان به کمتر از ۱۰ روز رسیده است. با این حال، در صورتی که ناوگانی به هر دلیل کارت سوخت نداشته باشد، میتواند بدون مشکل و بر اساس پلکانهای اعلامشده، سوخت مورد نیاز خود را دریافت کند.
بیست و نهم اردیبهشت مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران تغییر قیمت گازوئیل را تکذیب کرد و گفت: نرخ سهمیه گازوئیل ناوگان درون شهری و برون شهری تغییر نخواهد کرد.
کرامت ویس کرمی در نشست خبری افزود: نرخ سهمیه گازوئیل ناوگان درون شهری و برون شهری تغییر نخواهد کرد و هیچ گونه تغییری در نرخ گازوئیلی که عملکرد مشخص داشته باشند، ایجاد نخواهد شد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: یک میلیون خودروی دیزلی فعال در ناوگان باری و مسافری وجود دارد و سهمیه این خودروها براساس عملکرد ارائه شده از سوی دستگاههای مربوطه اختصاص مییابد.
ویس کرمی افزود: این روند همچنان ادامه دارد و هیچگونه تغییری در قیمت ناوگانی که عملکرد مشخص دارند، نخواهیم داشت.