دانشمندان مگس را به کوکائین علاقه‌مند کردند

خبرآنلاین شنبه 17 خرداد 1404 - 17:07
دانشمندان مگس میوه را با دستکاری ژنتیکی به مصرف کوکائین متمایل کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، پژوهشگران دانشگاه یوتا با دستکاری ژنتیکی مگس میوه، موفق شدند برای نخستین‌بار این حشره را به مصرف کوکائین علاقه‌مند کنند. هدف از این مطالعه، بررسی راهکارهای نوین برای درمان اعتیاد است.

به گفته دانشمندان، با غیرفعال‌سازی گیرنده‌های چشاییِ تلخ‌پسند مگس میوه، این حشره که معمولاً از کوکائین دوری می‌کرد، پس از ۱۶ ساعت شروع به ترجیح نوشیدنی‌های حاوی کوکائین نسبت به آب شکر کرد.

محققان می‌گویند این مدل زیستی می‌تواند ابزار ارزشمندی برای بررسی ریشه‌های ژنتیکی اعتیاد و توسعه روش‌های درمانی جدید باشد، چرا که حدود ۷۰ تا ۷۵ درصد ژن‌های مسئول بیماری‌ها میان انسان و مگس میوه مشترک‌اند.

۲۲۷۲۲۷

منبع خبر "خبرآنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.