از تخمه تا کشمش، مراقب پوسیدگی دندان باشید!

خبرگزاری مهر دوشنبه 19 خرداد 1404 - 12:44
یک متخصص ترمیمی و زیبایی دندان با هشدار نسبت به عادت‌های نادرست غذایی و رفتاری، تأکید کرد شکستن تخمه با دندان و خوردن مداوم مواد شیرین از مهم‌ترین عوامل افزایش پوسیدگی به شمار می روند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، پریسا انتظاری متخصص ترمیمی و زیبایی دندان گفت: برخی عادات روزمره، به‌ویژه شکستن تخمه با دندان و مصرف مداوم خوراکی‌های شیرین مانند کشمش، می‌توانند آسیب‌های جدی به ساختار دندان وارد کنند.

وی افزود: یکی از عادت‌های رایج در بین افراد، شکستن تخمه با دندان است. این رفتار نه تنها موجب ایجاد شیارهای هلالی روی سطح دندان می‌شود، بلکه با تکرار مداوم، حتی ترمیم‌های کامپوزیتی نیز نمی‌توانند مانع از تخریب بیشتر شوند.

انتظاری ادامه داد: از سوی دیگر، برخی افراد به‌طور مداوم در طول روز مشغول خوردن خوراکی‌هایی مانند کشمش، آلو، بیسکویت یا سایر مواد غذایی شیرین هستند. این رفتار باعث می‌شود که محیط دهان به‌طور پیوسته در معرض قند قرار گیرد، و بزاق فرصت کافی برای تنظیم PH دهان و توقف فرآیند پوسیدگی پیدا نکند.

به گفته وی؛ برای حفظ سلامت دندان‌ها، از شکستن تخمه با دندان پرهیز شود و همچنین میان‌وعده‌ها به‌صورت محدود و با رعایت فواصل زمانی مصرف شوند تا دهان بتواند تعادل طبیعی خود را حفظ کند.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.