خواص درمانی زیتون را بشناسیم؛ پیشگیری از سرطان و سکته مغزی

خبرگزاری مهر چهارشنبه 21 خرداد 1404 - 11:38
عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک، پیرامون خواص غذایی و درمانی روغن زیتون، نکاتی را مطرح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی حسینی مزینانی، در دوازدهمین کنگره ملی گیاهان دارویی که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود، به ارائه نتایج یک تحقیق پیرامون خواص زیتون پرداخت.

وی گفت: زیتون موجب کاهش استرس آنتی اکسیدانی می‌شود و در کاهش سرطان کولورکتال (سرطان روده بزرگ) مؤثر است.

حسینی مزینانی افزود: این مطالعات در سال ۲۰۲۵ انجام شده است.

وی با اشاره به انجام یک کار تحقیقاتی در ارتباط با خواص زیتون که از سال ۱۳۸۰ در کشور آغاز کرده است، گفت: در این سال‌ها توانسته‌ایم به نتایج قابل قبولی از خواص زیتون دست پیدا کنیم.

این پژوهشگر به ارتباط زیتون و آلزایمر اشاره کرد و افزود: مطالعاتی در حال انجام است که نشان می‌دهد استفاده از روغن زیتون می‌تواند به کاهش آلزایمر کمک کند.

وی با عنوان این مطلب که روغن زیتون به عنوان غذا و دارو استفاده می‌شود، افزود: غذای رژیم مدیترانه ای، شاهد خوبی برای نشان دادن خواص زیتون است که ریسک بیماری‌های قلبی و سکته مغزی در بین مردم منطقه حوزه مدیترانه کمتر است.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.