به گزارش بهداشت نیوز، به نقل از الکوثر، متخصصان اطلاعات ۳۰۰ هزار بیمار را تجزیه و تحلیل کردند و به ارتباط بین خوردن شکلات و وجود بیماری عروق کرونر دست یافتند. به نظر میرسد افرادی که حداقل هفتهای یک بار شکلات میخورند، ۸ درصد کمتر از سایرین در معرض بیماری کرونر قلب قرار دارند.
محققان دلیل فواید شکلات را به داشتن اسید چرب، فلاونوئیدها و پلی فنولها در آن مربوط میدانند، عناصری که باعث تقویت قلب و افزایش سطح کلسترول "خوب" میشوند.
دانشمندان تاکید کردند که البته باید خوردن شکلات به مقدار کم باشد، زیرا مصرف بیش از حد شکلات ممکن است باعث چاقی شده و مشکلات دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.
منبع خبر "
بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.