طرز تهیه خورش غوره بادمجان

بیتوته دوشنبه 09 تیر 1404 - 22:10

طرز تهیه خورش غوره بادمجان



 

طرز تهیه خورش غوره بادمجان

 

مواد لازم برای تهیه خورش غوره بادمجان :

غوره بدون هسته  1 پیمانه 
بادمجان متوسط سرخ شده  5 عدد 
پیاز خرد شده  1 عدد 
نمک و فلفل و روغن  به مقدار لازم 
 رب گوجه فرنگی  1 قاشق غذاخوری
مرغ (سینه یا ران)  1 عدد 
گوجه فرنگی  4 عدد 

 

طرز تهیه خورش غوره بادمجان :

ابتدا پیاز را کمی تفت بدهید تا طلایی شود و به آن زردچوبه اضافه کنید و رب را به آن اضافه کنید تا در روغن کمی سرخ شود. مرغ را کمی سرخ کنید و سپس گوجه را نصف کنید و در روغن سرخ کنید و بعد غوره و 3 لیوان آب به آن اضافه کنید و وقتی آب جوش آمد مرغ سرخ شده را هم به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا جا بیفتد. و در آخر گوجه سرخ شده و بادمجان سرخ شده را یا در داخل خورش یا هنگام سرو بر روی خورش قرار می دهیم، می شود به جای بادمجان از کدوی سبز هم استفاده کنید. (مطلب پیشنهادی: طرز تهیه قیمه بادمجان)

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.