به گزارش هشمهری آنلاین، وبسایت جهاننیوز در اینباره نوشت: تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران، آن هم در میانه مذاکرات هستهای با آمریکا، به بهانه از بین بردن تواناییهای هستهای ایران، خشم عمومی را برانگیخته است. حمایتهای ترامپ از تجاوزات رژیم صهیونیستی نیز و سپس ورود رژیم ایالاتمتحده به صحنه درگیری، باعث شد تا یک بدبینی عمومی نسبت به مذاکره با آمریکا و نااطمینانی گسترده در مورد توقف حملات اسرائیل در میان مردم ایران به وجود بیاید. همین بدبینیها نسبت به آمریکا و خشم علیه رژیم صهیونیستی نوعی همدلی و انسجام عمیق میان به مردم خلق کرده است. به حدی که هر ایرانی با هرگرایش، علاقه و عقیدهای، علیه دشمن صهیونی- آمریکایی ابراز انزجار میکند.
در وضعیتی که مردم بیش از هر زمان دیگری نسبت به آمریکا و رژیم سفاک بدبین و خشمگین هستند، وزیر امور خارجه ایران، از مذاکره مجدد با آمریکا سخن گفته است: «برای اینکه تصمیم به مذاکره مجدد بگیریم، ابتدا باید مطمئن شویم که آمریکا در طول مذاکرات ما را هدف حمله نظامی قرار نمیدهد»!
معاون سیاسی وزارت خارجه نیز در اظهاراتی متعارض با ادارک مردم گفته است: «هنوز زمانی برای ازسرگیری مذاکرات با آمریکا توافق نشده است». بدتر آنکه ایشان برای مذاکره ازسرگیری مذاکرات از آمریکا تضمین هم خواسته است.
موضعگیری تخت روانچی به این مورد محدود نیست. او همچنین گفته بود: «اگر آمریکا میخواهد مذاکرات را از سر بگیرد، باید هرگونه حمله بیشتر به ایران را منتفی بداند»! همچنین گفته بود: «آمریکاییها پیام دادهاند که قصد هدفگیری رهبر انقلاب برای تغییر حکومت را نداریم»!
سخنگوی دولت هم همان سخنان تختروانچی را تکرار کرد و گفت: «برای مذاکره هنوز هیچگونه تاریخی تعیین نشده است و محتمل است نزدیک هم نباشد».
با توجه به اطلاعات منتشر شده، همه شواهد حاکی از آن است که ترامپ از ماهها پیش چراغ سبز را به نتانیاهو داده بود تا خود را برای حمله به ایران آماده کند. او در حالی که به دنیا و سران ایران اطمینان میداد تنها راه دیپلماسی، مذاکره است، مجوز حمله به ایران را در دستان نتانیاهو گذاشت.
در حالی که رهبر انقلاب در پیام سوم خود از سه پیروزی سخن گفتند، جنس ادبیات و مواضع برخی مدیران عزتمندانه و به نمایندگی از یک ملت پیروز نیست؛ از سوی دیگر گویی اصطلاحاً نه خانی آمده و نه خانی رفته؛ نه به ایران در حال مذاکره تجاوز شده، نه رژیم صهیونی با مجوز و همراهی آمریکا به ایران حمله کرده، نه آمریکا رسماً وارد جنگ شده، نه حدود هزار نفر از جمله سرداران و دانشمندان هستهای ایران شهید شدهاند.
جالبتر آنکه مذاکرات غیرمستقیم ماههای گذشته بر پایه موضوع هستهای بود که آمریکا مدعی است تاسیسات غنیسازی ایران را نابوده کرده؛ پس حرف از مذاکره درباره چیست؟
عجیبترین موضوع بعد از اجرای آتشبس و تثبیت پیروزی بزرگ ملت ایران که انتظار آن نمیرفت، طرح مجدد اخبار مذاکره با دشمن متجاوز بود که متأسفانه این روزها به طور پررنگی در حال بیان از سوی برخی مسئولان است. با وجود آنکه بعد از حمله به ایران، اصل مذاکره با آمریکا منتفی شده، برخی دیپلماتها ضمن طرح دوباره مذاکره، حتی پیششرطهای تحقیرکنندهای نظیر اطمینان از عدم تعرض دوباره و... را بیان میکنند!