بادامچیان: گروه‌های سیاسی که تا دیروز رفتارشان آب به آسیاب آمریکا می‌ریخت، حالا مدعی شده‌اند که بخشی از ملت‌اند/ ملت و حاکمیت با هم بحث و مشکلی ندارند

خبرآنلاین جمعه 13 تیر 1404 - 12:55
عضو حزب موتلفه اسلامی گفت: منظور برخی از «گفت‌وگوی ملی»، صرفاً بحث‌های سیاسی میان گروه‌های مختلف است، باید دید چه کسانی این بحث‌ها را آغاز کرده‌اند؟ همان گروه‌های سیاسی که تا دیروز رفتارشان آب به آسیاب آمریکا می‌ریخت، حالا مدعی شده‌اند که بخشی از ملت‌اند این افراد دیگر در میان مردم تأثیری ندارند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اسدالله بادامچیان عضو حزب موتلفه اسلامی، در ارزیابی خود از ضرورت تداوم همبستگی و انسجامی که در جریان جنگ ۱۲ روزه شکل گرفت، اظهار داشت: در این نبرد سخت که سنگین‌ترین جنگ میان آمریکا، سلطه‌گران غرب و رژیم صهیونیستی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران بود، همه مردم با هم کمک کردند و بحمدالله دشمنان شکست سنگینی را متحمل شدند و ایران به پیروزی‌های جدی و بزرگی در این جنگ تحمیلی ترکیبی دست یافت.

بنا به روایت ایرنا، اهم اظهارات بادامچیان را در ادامه می خوانید؛ 

* مسئله‌ای که اکنون پیش آمده، یک دوره تحول است و معتقدم، این جنگ، جنگ تحول‌آفرینی است که معادلات را به کلی بر هم زده است.

* جالب است که نخست‌وزیر اسبق ژاپن می‌گوید: اگر فردا میان چین و آمریکا درگیری پیش بیاید و چین پایگاه آمریکا در ژاپن را هدف قرار دهد، ما چه امنیتی خواهیم داشت و چه کاری می‌توانیم انجام دهیم؟ این جنگ چنان تحولی ایجاد کرده است که لازم است به فکر راهکارهای جدید باشیم.

* جنگ ۱۲ روزه در سایه حفظ و عنایت خداوند، استواری انقلاب اسلامی، تمدن و فرهنگ دیرینه و هوشیاری عظیم ملت ایران که سابقه‌ای چند هزار ساله دارد، انجام شده است.

* حضور وحدت‌آفرین و استقامت ملت ما، مسئولین کشور، مسئولین تبلیغات و مسئولین تأمین مواد غذایی، همه در کنار هم باعث شده‌ است که حتی در سفرهای اخیر مردم، مثلاً در موضوع تامین بنزین، هیچ مشکلی خاصی رخ ندهد.

* صهیونیست‌ها به زیرزمین‌ها پناه می‌بردند و پنهان می‌شدند، اما مردم ما به خیابان‌ها آمدند و در پشت‌بام‌های خود الله‌اکبر سر دادند این نکته بسیار مهمی است.

* جنگ مدرن ۱۲ روزه میان ایران و استکبار جهانی و صهیونیسم یک نقطه عطف تاریخی برای ملت ما است و برای وحدت و حفظ این پیروزی و عوامل و علل آن، باید با هوشیاری بیشتری نسبت به گذشته اقدام کنیم.

* جامعه‌ای که امروز اینگونه متحد، هوشیار و فهیم است، در ایام جنگ ۱۲ روزه، مسائل روزمره خود را کنار گذاشت و یکپارچه پای کار آمد. این نشان‌دهنده ظرفیت بالای مردم برای گفت‌وگوی ملی است که خود شامل چند بخش است.

* یکی از ابعاد این گفت‌وگو، گفت‌وگوی ملت ایران است؛ ملتی که از اسلام جدا نیست. ملت ایران اسلامی، همیشه گفت‌وگویی یکپارچه داشته است و روابط میان ایرانی‌ها و مسلمانان نیز همواره بر پایه برادری و ایمان بنا شده است.

* اما اگر منظور برخی از «گفت‌وگوی ملی»، صرفاً بحث‌های سیاسی میان گروه‌های مختلف است، باید دید چه کسانی این بحث‌ها را آغاز کرده‌اند؟ همان گروه‌های سیاسی که تا دیروز رفتارشان آب به آسیاب آمریکا می‌ریخت، حالا مدعی شده‌اند که بخشی از ملت‌اند این افراد دیگر در میان مردم تأثیری ندارند.

* از نظر من، اگر مقصود از گفت‌وگوی ملی این است که چگونه با تحولاتی که پس از جنگ ۱۲ روزه ایران و آمریکا ـ که یک جنگ مدرن و همه‌جانبه بود ـ مواجه شویم، آنگاه باید گفت این گفت‌وگو ضروری و راهگشا است،جنگی که در آن، آمریکا از نفوذ، موشک، هواپیما و حتی دروغ‌گویی رئیس‌جمهورش برای حفظ آبروی خود بهره گرفت، اما باز هم نتوانست در صحنه موفق شود، باید به‌درستی شناخته شود.

* گفت‌وگوی ملی یعنی اینکه ما جنگ و پیروزی‌های خود را بشناسیم، مغرور نشویم و مطابق شرایط پیش آمده تصمیم بگیریم و تصور شکست نداشته باشیم اگرچه شهدای گرانقدری را از دست دادیم در عین حال باید بدانیم که شهادت افتخار ما و نعمتی الهی است؛ مقصد نهایی همه ما است.

* گفت‌وگوی ملی  به معنای حفظ و تداوم وحدت و درک مشترک از شرایط و دور ریختن اختلافات و تعصبات جناحی و سیاسی گذشته است. 

* همه ما باید در مسیر ولایت فقیه عادل، رهبری هوشمندانه ایشان، و همراهی با مسئولان برای پیشرفت کشور حرکت کنیم. این معنا از گفت‌وگوی ملی، امری بسیار ارزشمند و حیاتی است.

* اختلاف سلیقه همیشه وجود داشته و دارد؛ نمی‌توان انتظار داشت همه انسان‌ها قالبی یکسان داشته باشند خداوند انسان‌ها را با دانش‌ها، دیدگاه‌ها و نظریات مختلف آفریده است اما ایجاد تفرقه و نفاق پذیرفتنی نیست و در مقابل تهاجم دشمن باید صدای واحد و منسجم از همه کشور شنیده شود.

* مهم این است که وحدت ملی، وحدت الهی و اسلامی‌مان را حفظ کنیم و با هم همراه باشیم. اگر کسی از گذشته نقدی دارد، باید به او گفت گذشته هرچه بوده گذشته است و باید به حال و آینده نگاه کنیم.

* اکنون مهم است که بدانیم چه باید کرد تا این مسیر کامل شود و برای فردا چه برنامه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم با قدرتی که ایران در دنیا کسب کرده، پیش برویم.

* امروز یک تحول بزرگ در دنیا رخ داده و هیمنه آمریکا شکسته است و موضوع بسیار حائز اهمیتی است و اگر بتوانیم روی این موضوع تمرکز کنیم، کار بسیار مهم و پسندیده‌ای انجام داده‌ایم.

* رئیس‌جمهور ما در صحنه حاضر است و در شرایطی که برخی سران کشورها از صحنه می‌گریزند، او با حضور فعال در هیات‌ها و جلسات مختلف، در کنار مردم ایستاده است.ملت و حاکمیت با هم بحث و مشکلی ندارند و آسیبی از هم نمی‌بینیم.

* رابطه دولت و ملت، در سایه رابطه عمیق‌تر امت و امامت شکل گرفته است. از ابتدای سال ۱۳۴۱ که در خدمت امام خمینی(ره) بودم ایشان همواره مردم را ولی‌نعمت می‌دانستند و مردم نیز خود را تابع ولایت می‌دانستند به همین دلیل هر آنچه امام فرمودند، مردم پذیرفتند و همان را انجام دادند و امروز هم همین‌گونه است.

* وحدت میان امت و امامت، به‌ویژه در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر، به‌وضوح آشکار شد؛ جایی که مردم با هر سلیقه‌ای، با صدای بلند گفتند: "جان ما فدای رهبر". رسانه‌ها و صداوسیما نیز این همبستگی را به‌خوبی به تصویر کشیدند. این همدلی گسترده از پیر و جوان، نشان‌دهنده عمق اعتماد مردم به رهبری است.

* جامعه بدون امامت نمی‌تواند پیشرفت کند. هر زمان که در رأس کشور، رهبری مقتدر و متناسب با شرایط روز قرار داشته، ایران مسیر پیشرفت را طی کرده است اما در دوران‌هایی که حکمرانی ضعیف و وابسته وجود داشته، مانند دوران پادشاهان قاجار، کشور تجزیه و دچار بحران شده است.

* البته حتی در همان دوران ضعف قاجار ذلیل و نادان و خودباخته در مقابل سایر دولت‌ها، ملت ایران با تکیه بر روحانیت، مرجعیت، اسلام، فرهنگ و تمدن اصیل ایرانی، اقتدار و قدرت خود را حفظ کرد و برخلاف بسیاری از کشورها، مانند هندوستان با آن عظمت، هرگز مستعمره نشد ایران همواره در مبارزه با استعمار، به‌ویژه استعمار انگلیس ایستادگی کرده است.

*  از دل ایمان، فرهنگ و رهبری امام خمینی (ره)، حرکتی شکل گرفت که ظرف ۱۶.۵ سال به رهبری و تدبیر صحیح امام(ره)، آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه، ایتالیا و صهیونیست‌ها را در ۲۲ بهمن شکست داد و نظام جمهوری اسلامی را مستقر کرد.

* در طول این ۴۷ سال، از ایرانی که تحت سلطه آمریکا بود، کشوری ساخته شد که امروز رئیس‌جمهور آمریکا ناگزیر است بگوید: رهبر ایران بسیار قدرتمند است، و من می‌دانم ملت ایران نیز قوی هستند.

* امروز کار به جایی رسیده که اگر ایران تهدید کند پایگاه آمریکا را خواهد زد، دیگر با تهدید متقابل روبرو نمی‌شود دوران "بزن و دررو" به پایان رسیده است.

* در هر قرنی در این مملکت، همان‌طور که در احادیث نیز آمده، شخصیتی برجسته برمی‌خیزد و تحولی ایجاد می‌کند. ملت ایران بارها نشان داده که ملتی قدرتمند، مقاوم و جاودانه است. اکنون باید شرایط را بشناسیم، آینده‌نگر باشیم، و با تقویت وضع موجود، آینده‌ای درخشان برای ایران بسازیم.

* دولت انصافاً در این مدت بسیار خوب عمل کرد. در جنگ مدرنی که آمریکا، غرب، آژانس‌های بین‌المللی، رژیم صهیونیستی، نفوذی‌ها و شبکه‌های پلید داخلی و خائنان به ملت به راه انداختند که ملت آنها را نخواهد بخشید، دولت چهاردهم توانست کشور را به خوبی اداره کند.

* ما باید از این نوع مدیریت قدردانی کنیم و خداوند را به خاطر این توفیق الهی شاکر باشیم این موفقیت نتیجه اخلاص، استقامت، ایثار، بیداری و هوشیاری همه مردم و مسئولان است. همه ما باید یکدیگر را پشتیبانی و همراهی کنیم.

۲۹۲۲۲

منبع خبر "خبرآنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.