طرز تهیه نون سیر
خمیر پیتزا | به مقدار لازم |
سیر | 3 حبه |
پنیر پیتزا | 2 لیوان |
سبزیجات خشک آویشن یا جعفری و ... | به مقدار لازم |
دستور خمیر نان سیر همان خمیر پیتزا است که قبلا آموزش داده ایم. یکی از روش های تهیه ی خمیر پیتزا را که قبلا آموزش داده ایم را استفاده کنید و پس از پف کردن خمیر، کف سینی را چرب کنید و خمیر را روی آن پهن کنید سپس سیر را رنده ی ریز کنید و با کره مخلوط کنید روی خمیرتان پهن کنید.
در پایان روی آن را با پنیر پیتزا کاملا بپوشانید و مقداری جعفری خرد شده (و یا هر سبزی که دوست داشتید) بریزید و در فر با دمای 170 درجه قرار بدهید. زمانی که زیر خمیر پخته و کمی ترد شد گریل روی فر را روشن کنید؛ تا کمی طلایی شود. و در پایان به اندازه های دلخواه برش بزنید.
این غذا را با سس تارتار، سس کچاپ و ... میل می کنند.
طرز تهیه نان سیر پیتزا با نان تست و نان باگت
نان تست | 10 عدد |
کره آب شده | 5 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
سیر له شده | 3 حبه |
آویشن | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پنیر پیتزا رنده شده | 1 پیمانه |
جعفری تازه ساطوری خرد شده | به مقدار دلخواه |
ابتدا فر را روشن و روی درجه 180 درجه سانتیگراد قرار بدهید (در فرهای برقی 150 درجه سانتیگراد) تا گرم شود. کره را روی شعله ملایم گاز آب کنید. سپس در میکسر، کره آب شده، روغن زیتون، سیر له شده، آویشن، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. زمانی که تمام مواد را خوب با هم مخلوط کردید و یک مایه ی یکدست آماده شد آن را روی نان های تست بمالید.
سینی فر را با مقداری روغن چرب کنید و نان سیرها را در سینی فر بچینید. 5 دقیقه زمان برای آماده شدن نان سیر در فر کافی است. رنگ نان سیر باید طلایی روشن باشد و قهوه ای نشود.
بعد از 5 دقیقه پنیر پیتزا رنده شده را روی نان سیرها بریزید و 2 الی 3 دقیقه دیگر زمان بدهید. بعد از اینکه پنیر آب شد و روی نان سیرها کمی طلایی شد سینی فر را بیرون بیاورید و نان سیر را سرو کنید. نان سیر را باید به صورت گرم سرو کنید.
برای درست کردن نان سیر از نان باگت هم می توانید استفاده کنید. در این صورت نان باگت ها را از قطر با ضخامت 2 الی 3 سانتیمتر برش بزنید و داخل نان را کمی به سمت داخل فشار دهید تا جا برای مواد باز شود و ادامه کار را طبق دستور بالا انجام دهید.
طرز پخت نان سیر با نان باگت
نان باگت | 2 عدد |
سیر تازه | 6 حبه |
روغن زیتون | 2 پیمانه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پودر آویشن | 1 قاشق چایخوری |
نان ها را به شکل دلخواه برش بزنید و آماده کنید. می توانید نان باگت ها را از قطر با ضخامت 2 الی 3 سانتیمتر برش بزنید و داخل نان را کمی به سمت داخل فشار دهید تا جا برای مواد باز شود. یک حبه سیر را به نصف کنید و سیر را از سمت برش خورده روی نان ها به خوبی بمالید تا نان طعم دار شود.
روغن زیتون را در ظرفی مناسب بریزید. سیر له شده و نمک و فلفل و آویشن را به آن اضافه کنید.
با برس، مایه ی آماده شده را به نان ها بزنید، کمی صبر کنید بعد از چند دقیقه دوباره این کار را تکرار کنید تا این ترکیب به خوبی به خورد نان برود، در این صورت نان سیر خوشمزه تری خواهید داشت.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و نان های آغشته به سیر و روغن زیتون را در آن بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا به خوبی تست شود در انتهای کار می توانید گریل را روشن کنید تا روی آن به خوبی برشته و طلایی شود.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته