به گزارش خبرگزاری صداو سیما، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران در خصوص طرح " تکمیل رینگ سوم ترافیکی تهران (اتصال بزرگراه شهید خرازی به بزرگراه شهید همدانی) " در منطقه ۲۲ گفت: حدود ۳ کیلومتر معبر شامل دو دستگاه تونل رفت و برگشت در زیر بزرگراه شهید خرازی، دو دسترسی شرق به جنوب و جنوب به غرب تقاطع بزرگراه شهید خرازی در امتداد تونلها به همراه احداث کندروشمالی بزرگراه در این محدوده و اجرای مسیر دسترسی از تونلها تا پل پادگان شهید محمدی در مدت سه سال اجرا شده است.
مهدی صداقتی، افزود:با اتصال به ۲.۲ کیلومتر معبر و دسترسی که سابقا در محدوده بزرگراه شهید همدانی اجرا شده بود، رینگ سوم شهر تهران در منتهی الیه غربی پایتخت تکمیل و حدود ۳۰ کیلومتر پیمایش اضافی حذف میشود.
وی تصریح کرد: گشایش این مجموعه تقاطعات چندسطحی، علاوه بر توسعه معابر منطقه ۲۲، تسهیل و تسریع دسترسی به استان البرز و بخشهای شمالی کشور را به دنبال خواهد داشت.
آقای صداقتی ادامه داد: طرخ اتصال بزرگراه شهید خرازی به بزرگراه شهید همدانی موفق به کسب عنوان طرح برتر بتنی شانزدهمین کنفرانس ملی بتن در سال ۱۴۰۳ شد و در حین اجرای آن با بکارگیری مهندسی ارزش و تغییر طراحی، حدود ۵۷۰ میلیارد تومان صرفه جویی اقتصادی برای شهر تهران رقم زده شد.
وی اجرای دو دسترسی در تقاطع بزرگراه شهید خرازی و احداث یک پل دوربرگردان در محدوده بیمارستان شماره دو شریعتی را از اقدامات آتی این طرح برشمرد.
کاهش بار ترافیک کوی نصر
مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران "زیرگذر دوربرگردان جنوب به جنوب بزرگراه شهید چمران" در منطقه ۲ را به عنوان دومین طرح قابل بهره برداری در روز شنبه معرفی کرد و افزود: این زیرگذر با هدف رفع اثرات سو ناشی از حذف دسترسی خیابان کوی نصر درطرح زیرگذر بزرگراه جلال آل احمد اجرا شد و پیش بینی میشود علاوه بر کاهش ۲.۴ کیلومتر پیمایش اضافی در بزرگراه شهید چمران، بار ترافیکی "پل تقاطع بزرگراههای شهید حکیم - شهید چمران" و "بزرگراه جلال آل احمد در شرق گیشا" و مسیر جنوب به شمال تونل توحید" را کاهش دهد.
وی گفت: این زیرگذر دارای طول ۴۱۳ متر با عرض متوسط ۸.۳ متر دارای دو خط عبوری و یک پیاده رو است و عبور از روی گالری دسترسی خط ۷ مترو با تهمیدات خاص از جمله چالشهای اجرایی آن بشمار میآید.
تکمیل گردشهای ترافیکی
آقای صداقتی در خصوص طرح "تکمیل گردشهای ترافیکی تقاطع بزرگراههای شهید همت-اشرفی اصفهانی" در منطقه ۵ گفت: اجرای این طرح با طراحی جدید در قالب پل دوربرگردان و حذف برخی معارضین، ضمن پوشش دو گردش ترافیکی ناقص "شرق به جنوب" و "شمال به شرق"، یک دسترسی جدید "شرق به شرق" نیز به این تقاطع افزوده است. وی احداث کندوری جنوبی بزرگراه شهید همت در این محدوده، احداث دسترسی محلی به خیابان ۲۲ بهمن و اصلاحات هندسی برخی معابر اطراف را نیز از بخشهای مختلف این طرح برشمرد.
مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران کاهش ۷ کیلومتر پیمایش اضافی و ارتقای دسترسیهای منطقه ۵ را از مهمترین آثار اجرای این پل و دسترسیها دانست.
ازدحام خودروهای کم میشود
آقای صداقتی در خصوص چهارمین طرح روز شنبه گفت: در بخش شمالی بزرگراه آزادگان در منطقه ۱۸، حدفاصل پل کن تا آزادراه تهران-ساوه بدلیل متصل نبودن مسیر کندرو به تندرو و تخلیه نشدن مناسب بار ترافیکی، شاهد ازدحام پیوسته و ترافیک سنگین این محدوده بودیم که پس از بررسیهای لازم، در بهمن ماه سال ۱۴۰۳ عملیات اجرایی یک دسترسی کندرو به تندرو در این محدوده پرتردد آغاز شد. این دسترسی به طول ۳۵۰ متر با عرض ۸ متر با هدف کاهش گرههای ترافیکی و بهبود جریان عبور و مرور طراحی شد و طی مدت ۴ ماه به همت واحد اجرایی معاونت تولید و نگهداشت سازمان مهندسی و عمران به ثمر نشست.
مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران با اشاره به حجم گسترده عملیات اجرایی در این چهار طرح بیان داشت: ۳۲۱۵۰۰ مترمکعب خاکبرداری، ۵۴۸۰۰ تن بتن ریزی، ۴۸۰۰۰ مترمربع قالب بندی، ۱۱۲۰۰ تن آسفالت، ۳۴۶۰ تن بتن غلتکی، ۸۲۰۰ مترطول جدولکاری و ۱۱۵ تیر روشنایی مجموعا در این طرح ها نصب و اجرا شده است.
آقای صداقتی مجموع ارزش روز این طرحها را حدود ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد:چهار طرح عمرانی در قالب تونل، زیرگذر، پل و معبر در مناطق مختلف پایتخت به بهره برداری می رسد که سه طرح آن جز ۹۸ تقاطع اولویت دار شهر تهران و یک دسترسی نیز بنا به درخواست های مردمی و پلیس راهور اجرا شده است.