همه‌چیز درباره بیماری مرموز ترامپ+ عکس

رکنا یکشنبه 29 تیر 1404 - 13:51
رکنا سیاسی : در روزهای اخیر رسانه‌ها خبر ابتلای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا را به یک بیماری منتشر کرده‌اند و باعث شدند کنجکاوی درباره آن شدت پیدا کند.
همه‌چیز درباره بیماری مرموز ترامپ+ عکس

نارسایی مزمن وریدی یک بیماری شایع و قابل مدیریت است که با شناخت علائم، تشخیص زودهنگام و پیروی از توصیه‌های پزشکی، می‌توان جلوی عوارض جدی‌ آن را گرفت. پزشکان می‌گویند مبتلایان به این بیماری در نهایت، با مراقبت و توجه به سلامتی پاها، می‌توانند زندگی سالم و فعالی را تجربه کنند.

نارسایی مزمن وریدی چیست؛ دلایل ابتلا و عملکرد رگ‌ها

برای درک بیماری CVI، ابتدا باید عملکرد طبیعی رگ‌های خونی را بشناسیم. سیستم گردش خون بدن انسان شامل دو دسته اصلی رگ است؛ شریان‌ها که خون غنی از اکسیژن را از قلب به اندام‌ها می‌برند و وریدها که خون را از اندام‌ها به سمت قلب بازمی‌گردانند.

نارسایی مزمن وریدی زمانی رخ می‌دهد که این دریچه‌ها به درستی کار نمی‌کنند. به دلایل مختلفی مانند عوامل ژنتیکی، افزایش سن یا فشار زیاد، این دریچه‌ها آسیب دیده و ضعیف می‌شوند. در نتیجه، مقداری از خون به سمت پایین برگشته و در وریدهای پا جمع می‌شود.

ارتباط بیماری نارسایی مزمن وریدی با دونالد ترامپ

کاخ سفید در سال ۲۰۱۸ برای اولین بار و به طور رسمی اعلام کرد ترامپ به نارسایی مزمن وریدی مبتلا است. بیماری پس از معاینه پزشک و انجام آزمایش‌هایی مانند اولتراسوند بر روی پاهای او تصخیص داده شد. پزشکان در آن زمان وضعیت او را «خوش‌خیم» توصیف کردند و گفتند بیماری در افراد بالای ۷۰ سال شایع است.

در آن زمان شواهدی از لخته خون خطرناک یا بیماری شریانی وجود نداشت و تنها تشخیص CVI در دونالد ترامپ را تایید می‌کرد. در تصاویر جدیدی که هنگام برگزاری فینال جام باشگاه‌های جهان گرفته شد، ورم شدید مچ پا و نیمه‌باز بودن کفش‌های رئیس‌جمهور آمریکا جلب توجه کرد و یکبار دیگر باعث گمانه‌زنی‌ درباره وضعیت سلامتی او شد.

همچنین کبودی‌های روی دست ترامپ در تصاویر مختلف قابل مشاهده بود اما کارولین لویت، سخنگوی کاخ سفید رسماً اعلام کرد این کبودی‌ها با نارسایی مزمن وریدی ارتباط مستقیم ندارند و به دلیل تحریک جزئی بافت نرم ناشی از دست دادن‌های مکرر و مصرف آسپرین، رخ داده‌اند.

ابتلا به نارسایی مزمن وریدی به معنای پایان زندگی عادی نیست. با تشخیص به موقع و مدیریت صحیح، می‌توان به خوبی با آن زندگی کرد. هدف اصلی درمان، کنترل علائم و جلوگیری از پیشرفت بیماری است.

منبع : ایسنا

  • هم‌خوانی غرور آفرین بانوان فوتبالیست ایران با سرود «ایران» پس از صعود به جام ملت‌ها

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.