قیمت اتریوم در معاملات صبح روز دوشنبه در بازار آسیا به ۳٬۱۲۵ دلار افزایش یافت. این بالاترین قیمتی است که این دارایی طی ۲۲ ماه گذشته، از آوریل ۲۰۲۲ (فروردین ۱۴۰۱) تاکنون به خود دیده است.
به گزارش کریپتو پوتیتو، بر اساس دادههای بازار، ارزش اتریوم طی ۳۰ روز گذشته بیش از ۴۰درصد افزایش یافته است. این دارایی، هماکنون بازار ارزهای دیجیتال را به پیش میبرد که ارزش کل آن با کاهش ۰.۷۸درصدی در روز گذشته به حدود ۱.۹۶تریلیون دلار رسیده است.
جیکوب کنفیلد (Jacob Canfield)، تحلیلگر بازار ارزهای دیجیتال، میگوید که سطوح حمایت و مقاومت اتریوم چندین بار تغییر کرده و این دارایی اکنون سطح ۳٬۳۵۰ دلاری را هدف قرار داده است.
او افزود با نزدیکشدن به آخرین مهلت کمیسیون بورس برای پاسخ به درخواستهای عرضه ETFهای اسپات اتریوم، روند بازار هیجانانگیزتر خواهد شد.
علاوهبر این، به گفته رکت کپیتال (Rekt Capital)، کندل ماهانه اتریوم در آستانه بستهشدن در سطحی تاریخی است. او توضیح داد که این دومین بار در تاریخ است که کندل ماهانه این دارایی بالاتر از سطح ۲٬۷۹۱ دلاری در یک بازار صعودی بسته میشود.
ساتوشی فلیپر (Satoshi Flipper) نیز نگاه مثبت به اتریوم دارد. او گفت که روند صعودی این دارایی در ماه فوریه (بهمن) آغاز شده و قیمت آن در طول این ماه از ۲٬۲۶۰ دلار به بیش از ۳٬۱۰۰ دلار رسیده است. او افزود:
رسیدن قیمت اتریوم به ۱۰٬۰۰۰ دلار در اوج این چرخه صعودی از قبل برنامهریزی شده است.
قیمت اتریوم برای رسیدن به این سطح باید ۲۲۰درصد افزایش یابد که در مقایسه با عملکرد اخیر برخی از آلت کوینها، چندان عجیب به نظر نمیرسد.
علاوهبر این، اتریوم در حال شکستن سطح مقاومت مهمی در برابر بیت کوین است. درحالحاضر، نسبت ۰.۰۶ اتریوم/بیت کوین به سطح ۰.۰۶۱ بسیار نزدیک است؛ جایی که احتمالاً روند هفتگی را خواهد شکست.
قیمت بیت کوین در زمان نگارش این گزارش در حدود ۵۱٬۲۶۰ دلار در نوسان است.
از منظر بنیادین، اتریوم همچنان در موقعیت بسیار خوبی قرار دارد. درحالحاضر، حدود ۳۱میلیون اتریوم سهامگذاری شدهاند که معادل بیش از یکچهارم عرضه در گردش این ارز دیجیتال است.
در صورت تأیید یک ETF اسپات اتریوم، احتمالاً داراییهای بیشتری برای افزایش سود سهامگذاری خواهند شد. این مسئله موجب کاهش موجودی اتریوم در بازار و ایجاد شوک عرضه خواهد شد.
در نهایت، اتریوم از زمان بهروزرسانی مرج تاکنون عمدتاً یک دارایی ضدتورمی بوده که به معنای کاهش تدریجی عرضه آن است.