برنامه «نوپیا» برای حل چالش‌های صندوق‌های بازنشستگی و بیمه گر

خبرگزاری فارس چهارشنبه 12 مهر 1402 - 11:27

به گزارش خبرنگار گروه رفاه اجتماعی خبرگزاری فارس، محسن دوباشی، مدیرعامل ستاد پیشرفت ستاد فرمان امام(ره) در مراسم آغاز به کار نوپیا ۲ که صبح امروز در خبرگزاری ایسنا برگزار شد، اظهار کرد: نوپیا به عنوان جریان نوآوری و پیشرفت ایران سال گذشته فعالان حوزه اجتماعی  را گرد هم آورد و به عنوان یک مساله در میزگردهایی فعالان عرصه نوآوری و مساله مندان حوزه حکمرانی را دور هم جمع کرد و گفت می توان به این مسائل فکر کرد.

 وی افزود: ما در نوپیا ۱۴۰۱ شاهد حضور بیش از ۵۰ مجموعه در حوزه نوآوری اجتماعی در سه بخش غرفه داران، ارائه دهندگان و تولد اندیشه و فکر بودیم که ایده‌هایی مطرح شد.

مدیرعامل ستاد پیشرفت ستاد فرمان امام(ره) تاکید کرد: تلاش کردیم حفظ ارتباط جریان‌ها با یکدیگر به صورت جمعی و انفرادی برقرار و دغدغه‌هایی را مطرح کنند.

دوباشی با اشاره به اهداف نوپیا ابراز کرد: جریان نوآوری‌های اجتماعی به عنوان راه حل روی میز بسیاری از دستگاه‌های دولتی و خصوصی قرار گرفته است و این حرکت راه جدیدی برای امسال خواهد بود و برای برون رفت از مشکلات اجتماعی کشور و تلاش برای بهره وری ایجاد شده است.

وی ادامه داد: ما باید به سراغ نوآوری می رفتیم و باید تاکید کنم که می توان مسائل را پیگیری کرد و انشالله رویداد نوپیا بتواند مسیر را پیش روی قرار دهد و شاهد تعامل و حضور پررنگ تر دستگاه های حاکمیتی باشیم.

مدیرعامل ستاد پیشرفت ستاد فرمان امام(ره) خاطرنشان کرد: ما در یک دهه گذشته شاهد تولد جریان نوآوری بوده ایم و دستاوردهای خوبی داشته ایم اما نوآوری های اجتماعی به دنبال حل مشکلات با یک تخصص نیست بلکه باید با مشارکت تمام تخصص‌ها مشکلات را حل کرد.

سعید زاهدی دبیر اجرایی نوپیا ۲ نیز گفت: تفاوت نوآوری اجتماعی و کنشگر اجتماعی این است که نوآوری اجتماعی راه حل دارد.

وی ادامه داد: رویداد دوم نوپیا ۱۸ آبان ماه سال جاری برگزار می شود و در آنجا افرادی را می بینیم گه به دنبال حل مسائل رفته و راهکارها را پیگیری کرده اند.

وی یادآور شد: نوپیا دو کار را انجام می دهد به طوری که از یک سو می‌خواهد پلتفرم نوآوری های اجتماعی باشد و از سویی دیگر تمامی موفقیت ها در نوآوری را به تصویر بکشاند و دور هم جمع کند.

وی با اشاره به یکی از برنامه های نوپیا در عرصه نوآوری گفت: یکی از برنامه‌های نوپیا تلاش برای مساله محور کردن موضوعات شهری و حل چالش‌های این عرصه است و ما با هنرهای نوآورها نوپیاهای شهری را برگزار خواهیم کرد.

دبیر اجرایی نوپیا ۲ ابراز کرد: نوپیای ۲ که امسال برگزار می شود تفاوتش با نوپیای شال گذشته این است که به به سما دانشجویان و دانش آموزان رفته و می خواهد آن‌ها نیز در مساله محور کردن مشکلات و چالش های پیش روی جامعه سهیم باشند و به همین منظور کارگاه های مهارتی با مضامین مختلف برگزار کرده ایم.

وی یکی از محورها و مسائل مهم جامعه را سلامت دانست و عنوان کرد: نوپیا با رویکرد حل مشکلات کشور به دنبال طرح بحث درباره سلامت، آموزش و کسب و کارهای اجتماعی است و بر روی مسائلی مانند سلامت سالمندی تمرکز خواهد کرد‌.

وی ادامه داد: ما توانسته ایم بانک چندهزار الگوهای موفق برای حال چالش‌های پیش روی کشور را به دست آوریم و این تجربه های موفق برای مقابله با مشکلات کشور در قالب طرحی به نام اتم جانمایی شده است.

دبیر رویداد نوپیا با اعلام خبر رونمایی از سایت نوپدید در ماه آینده گفت: ماه آینده سایت نوپدید رونمایی می شود که علاوه بر اتم این سایت تمامی پدیده‌ها و نوپدیده‌های دنیا را نیز نشان خواهد داد.

زاهدی ادامه داد: ما در مساله سلامت موضوع جمعیت را داریم که در آینده نزدیک چالش هایی را برای سازمان های بیمه گر و صندوق های بازنشستگی به دنبال خواهد داشت و نوپیا با طرح مسأله و محور، به دنبال حل مشکلات این صندوق‌ها در آینده است.

وی تأکید کرد: ما در حوزه آموزش و پرورش با نوپدیده های بسیاری روبرو هستیم که از آن جمله می توان به کمبود معلم و ... اشاره کرد و ما به دنبال این هستیم که مهارت محوری و تنوع در آموزش را دنبال کنیم.

به گزارش فارس؛ دومین رویداد نوپیا که آبان ماه امسال برگزار می‌شود، به همت ستاد  نوآوری اجتماعی و ستاد پیشرفت جامع منطقه‌‌ای ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برگزار خواهد شد.

 پایان پیام/

منبع خبر "خبرگزاری فارس" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.