تولید گوشت آزمایشگاهی سازگار با محیط زیست با اسفناج!

خبرگزاری مهر دوشنبه 16 فروردین 1400 - 09:54
محققان کالج بوستون با موفقیت از اسفناج برای تولید سلول‌های گوشت گاو در آزمایشگاه استفاده کرده‌اند. این روش موجب تولید گوشت آزمایشگاهی سازگار با محیط زیست و ارزان می‌شود.
تولید گوشت آزمایشگاهی سازگار با محیط زیست با اسفناج!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلش گیر، این اولین بار است که برای تولید گوشت آزمایشگاهی از برگ‌های گیاه اسفناج استفاده می‌شود. این گیاه به علت قابلیت سریع رشد و خواص تغذیه‌ای ارزشمند مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است.

گوشت آزمایشگاهی با استفاده از سلول‌های بنیادی بدن حیوانات و نه از طریق پرورش و کشتار آنها تهیه می‌شوند. این روش تازه هم موجب کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از فعل و انفعالات شیمیایی بدن حیوانات می‌شود و هم مصرف آب و سبزیجات و اشغال فضا توسط گله‌های حیوانات را کاهش می‌دهد.

روش‌های فعلی تولید گوشت آزمایشگاهی پرهزینه هستند اما انتظار می‌رود استفاده از اسفناج در این روند موجب افزایش سرعت و کاهش هزینه این کار شود.

پیش از این از اسفناج با موفقیت برای تولید بافت‌های قلب انسان استفاده شده بود و در آزمایش جدید برگ‌های گیاه اسفناج طی مدت دو هفته برای تولید گوشت گاو مورد استفاده قرار گرفتند.

البته محققان می‌گویند تکمیل این روش جدید نیاز به بررسی‌ها و تحقیقات بیشتری دارد.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.