به گزارش بهداشت نیوز، طبق این مطالعه، افرادی که روزانه ۲۵ گرم گوشت فرآوری شده میخورند ۴۴ درصد بیشتر در معرض ابتلاء به زوال عقل هستند، در حالی که کسانی که روزانه ۵۰ گرم گوشت فرآوری نشده مصرف میکنند ۲۰ درصد کمتر دچار این بیماری میشوند
علاوه بر این، مطالعه انجام شده توسط دانشگاه لیدز پس از بررسی اطلاعات مربوط به ۵۰۰ هزار نفر، رابطه احتمالی بین خوردن گوشت و ابتلاء به زوال عقل را کشف کرد. پروفسور "جانت کید" لیدر این مطالعه، اظهار کرد: هر کاری که میتوانیم برای کشف عوامل خطر احتمالی زوال عقل انجام دهیم، میتواند به ما در کاهش نرخ این وضعیت ناتوان کننده کمک کند.
منبع: ایمنا