استاندار اصفهان بر تکمیل سامانه دوم آبرسانی تاکید کرد

ایرنا یکشنبه 22 فروردین 1400 - 15:23
اصفهان- ایرنا - استاندار اصفهان از آخرین وضعیت طرح نیمه تمام سامانه دوم آبرسانی این استان بازدید کرد و خواهان سرعت بخشیدن به عملیات اجرایی آن شد.
استاندار اصفهان بر تکمیل سامانه دوم آبرسانی تاکید کرد

طرح سامانه دوم آبرسانی اصفهان شامل تونل انتقال آب و تصفیه خانه موسوم به 'گلاب ۲' است و در صورت بهره برداری به‌عنوان طرح توسعه آبرسانی به ۱۴ شهرستان استان اصفهان به طول ۲۷ کیلومتر، آب دریاچه سد زاینده‌رود را به تصفیه‌خانه انتقال می‌دهد؛ این سامانه باید در اواسط دهه گذشته به بهره‌برداری می‌رسید اما هنوز این امر صورت نگرفته است.

عباس رضایی روز یکشنبه در حاشیه این بازدید به خبرنگار ایرنا گفت که  این سامانه دارای خط انتقال آب و تصفیه خانه است که می‌تواند بخشی از مشکلات آب شرب اصفهان را برطرف کند.
وی ادامه داد: مجموعه مدیریت استان تلاش دارد با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها رفع مشکلات خشکسالی و کمبود آب استان را در بخش‌های صنعتی، کشاورزی و شرب و همچنین محیط زیست حل کند.
استاندار اصفهان  اظهار کرد: در این بازدید بر سرعت بخشیدن به روند آبرسانی تاکید و از  پیمانکاران و متولیان این طرح خواسته شد تا ۲ ماه آینده این طرح به اتمام برسد.
وی خاطر نشان کرد: اجرای این سامانه بخشی از آب شرب استان را تامین و بیم مشکلات آبی را در بخش شرب برطرف می‌کند.
رضایی تصریح کرد: در عین حال مردم نسبت به صرفه‌جویی در مصرف آب اهتمام لازم داشته باشند چرا که با وجود کاهش بارندگی در سال آبی جاری  احتمال بروز مشکلات وجود دارد.
وی ادامه داد: البته مدیریت استان تلاش دارد با پیش بینی وضعیت نسبت به رفع کمبودهای آبی در تابستان آینده برنامه‌ریزی لازم داشته باشد.
هم اینک عمده آب شرب اصفهان بزرگ از محل تصفیه خانه اول ( باباشیخعلی )  و نیز چاه‌های آب تامین می‌شود.
تصفیه‌خانه بابا شیخعلی آب آشامیدنی ۵۶ شهر و ۳۰۰ روستا و جمعیتی افزون بر ۴.۲ میلیون نفر را در استان اصفهان تامین می‌کند اما رشد جمعیت و افزایش استفاده شهروندان، احتمال نقص در این تصفیه‌خانه و وقوع هرگونه اتفاق ناگوار و توقف فعالیت آن، سبب خواهد شد که تامین آب آشامیدنی مردم این خطه با مشکل و حتی بحران رو به‌رو شود.

این تصفیه‌خانه یکی از بزرگترین تصفیه‌خانه‌های آب ایران به شمار می‌رود که در کیلومتر ۴۵ جاده اصفهان- شهرکرد و در جوار شهر زاینده‌رود واقع شده است، آب این تصفیه خانه در ابتدایی‌ترین نقطه، از سد زاینده‌رود و پس از آن از سد چم آسمان در فاصله هشت کیلومتر بالاتر از این مجموعه بوسیله کانال سرپوشیده تامین می‌شود.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.