به گزارش ایسنا، کتاب «تاریخ یک انقلاب؛ گزیده مقالات، سخنرانیها و مصاحبههای عزتالله سحابی» به اهتمام امیر طیرانی در ۴۴۰ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۸۹۵۰۰ تومان در بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه منتشر شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: نام عزتالله سحابی با نهضت آزادی، انجمنهای اسلامی، مبارزات انقلابی و در یک کلام، با تحولات تاریخ معاصر ایران پیوند خودره است. درهم تنیدگی زندگی سحابی با مجموعه رویدادها و فعالیتهای سیاسی، او را بدل به نوعی گفتمان در سپهر سیاست ایران کرده است؛ گفتمانی مترقی و آزادیخواهانه و نیز ملی و مذهبی.
کتاب حاضر شامل مجموعه نوشتارها و گفتارهای او طی سالیان است که به جنبشهای اسلامی از دیرباز تا معاصر پرداخته و نظرگاههای او را به عنوان یکی از موثرترین چهرههای تاریخ معاصر ایران درباره انقلاب ۱۳۵۷ دربرگرفته است.
همچنین کتاب «دیکتاتورزادهها؛ دیکتاتورها چهجور فرزندانی پرورش میدهند؟» نوشته جی نوردلینگر با ترجمه زینب کاظمخواه در ۳۱۲ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۶۵ هزار تومان در نشر یادشده در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
در پشت جلد کتاب نوشته شده است: گفته شده که دیکتاتورها غالباٌ راه یکدیگر را رفتهاند و از این جهت سرنوشت آنها و نیز جایگاهشان در تاریخ قابل پیشبینی است. آنها گاه از صندوق رأی درآمده و گاه پس از یک دوره شورش و انقلاب بر مسند قدرت نشستهاند. کمتر دیده شده که دیکتاتوری پس از تثبیت قدرت و سرکوب مخالفان، حاضر به در پیشگرفتن مسیر دموکراتیک و تقسیم قدرت شود. اما در این میانه، خانواده و فرزندان آنها چگونه زندگی میکنند و چه راهی را میروند؟ کتاب حاضر به دنبال پاسخ دادن به این پرسش است.
نویسنده با واکاوری زندگی شخصی دیکتاتورهای شناختهشده جهان، به سراغ زندگی و سرنوشت دختران و پسرانی رفته است که به دست فردی صاحب قدرت بزرگ شدهاند. میخواهیم بدانیم فرزند دیکتاتور بودن یعنی چه؟ اینکه نام پدرت مترادف با سرکوب، وحشت و قدرت باشد چه حسی دارد؟ و به چه چیز میانجامد؟
دیگر کتاب منتشرشده در بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه، «گشتاپو» نوشته لوکاس پل با ترجمه میرجواد سیدحسینی و مژگان محمدی است که در ۱۷۴ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و بهای ۴۹۵۰۰ تومان عرضه شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب میخوانیم: تصویر واقعی سازمان گشتاپو به طرز اجتنابناپذیری از افسانه آن پیچیدهتر است. افراد گشتاپو هرچند اغلب تنها به خودشان و سرپرست مستقیم خویش پاسخگو بودند، جدا از یکدیگر نیز کار نمیکردند. اساس و گشتاپو اغلب با هم اشتباه گرفته میشوند، جای تعجب هم ندارد، زیرا آنها در طول جنگ همکاری نزدیکی با یکدیگر داشتند.
اما گشتاپو دقیقا از چه کسانی تشکیل شده بود؟ نقش آنان در رژیم نازی چه بود و چرا اینگونه قدرتمند، موثر و هراسآور بودند؟ این کتاب شرحی کامل درباره افراد، وظایف و عملیاتهای گشتاپو ارائه میدهد.
رمان «دِین روز به شب» نوشته یاسمینه خضراء با ترجمه ابراهیم احمدینیا دیگر کتاب نشر یادشده است که در ۴۰۸ صفحه با شمارگان ۵۵۰ نسخه و قیمت ۷۵ هزار تومان راهی بازار کتاب شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب عنوان شده است: وقتی والدین تهیدست یونس، او را به عموی ثروتمندترش سپردند، زندگیاش برای همیشه تغییر کرد. او که حالا نامش به ژونس تغییر داده شده، در شهری مستعمرهنشین و تماشایی در الجزایر بزرگ میشود و با گروهی از پسران، دوستی بینظیری را شکل میدهد؛ گروهی دیرپا و بادوام که هیچچیز، حتی انقلاب الجزایر، نمیتواند بر آن لرزهای بیفکند. او با امیلی آشنا میشود، دختری زیبا و اغواگر که هر دلی را میرباید، و یک داستان عاشقانه باشکوه آغار میشود.
یونس بارها مجبور میشود از بین دو جهان متفاوت، یکی را انتخاب کند: الجزایری یا اروپایی، گذشته یا حال، عشق یا وفای به عهد؛ و در نهایت اینکه سرنوشتش را به تقدیر بسپارد یا خودش کنترل آن را به دست بگیرد.
همچنین «سان تزو و ماکیاولی» (اصول موفقیت و رهبری برای دنیای مدرن بر مبنای دو کتاب هنر رزم و شهریار) نوشته مایکل اسلوان با ترجمه مهدیه چراغیان در ۱۵۲ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰۰ نسخه و قیمت ۳۰۵۰۰ تومان در بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه منتشر شده است.
در نوشته پشت جد کتاب میخوانیم: رهبری کار آسانی نیست. اما شما رهبران واقعی زندگی خود هستید. هیچکس نمیتواند به اندازه شما به صلاحتان عمل کند، از اهدافتان پاسداری کند و نگران موفقیت شما باشد. زمانی که مسئولیت و مالکیت زندگی خود را پذیرفتید، میتوانید از تمام روشهای شگفتانگیزی بهره ببرید که سان تزو و ماکیاولی برای ما به ارث گذاشتهاند.
در دنیای مدرن، کلید رسیدن به کامیابی، از منظر این دو نفر چیست؟ سان تزو از شما میخواهد تهور، نظم، و ترتیب و فروتنی را در پیش بگیرید در حالیکه ماکیاولی از تمایل به درهم شکستن دشمنان و اخذ تصمیمات غیراخلاقی برای رسیدن به موفقیت سخن میگوید.
هدف این کتاب، تبیین اصول موفقیت و رهبری در زندگی مدرن بر مبنای اندیشههای این دو متفکر است.
انتهای پیام