این ماهی ها جیوه کمتری دارند

بهداشت نیوز جمعه 04 تیر 1400 - 12:59

به گزارش بهداشت نیوز، ماهی‌ها از نظر میزان خوردنشان به سه رده تقسیم می‌شوند:

بهترین گزینه‌‌ها که می‌توان ۲ تا ۳ وعده در هفته از آن‌ها خورد، مانند تون سبک کنسرو شده، ساردین، تیلاپیا، میگو، ماهی سالمون یا ‌آزاد، روغن ماهی کوچک (ماهی هادوک).

گزینه‌های خوب که می‌توان یک وعده در هفته از آن‌ها خورد، مانند تون الباکور، ماهی کپور، ماهی حلوای لیمویی، ماهی اسنپر (ماهی سرخو)، تاج ماهی و…

ماهی‌های که باید از آن‌ها اجتناب کرد، مانند کوسه‌ماهی، اره‌ماهی، شاه‌ماهی خالمخالی (king mackerel) و نیزه‌ماهی یا ماهی مارلین و..

اندازه وعده‌های غذایی ماهی‌ها برحسب سن متفاوت است:

کودکان ۲ تا ۳ ساله: یک وعده معادل ۲۸ گرم.

کودکان ۴ تا ۷ ساله: یک وعده معادل ۵۶ گرم.

کودکان ۸ تا ۱۰ ساله: یک وعده معادل ۸۴ گرم

کودکان ۱۱ ساله و بالاتر و بزرگ‌سالان: یک وعده معادل ۱۱۲ گرم.

اگر از ماهی آب‌های محلی خود استفاده می‌کنید، از کارشناسان ماهی در منطقه خودتان مشورت بگیرید. اگر اطلاعاتی در دسترس نبود، خوردن ماهی را در بزرگ‌سالان باید مصرف ماهی‌شان در هفته را به ۱۶۸ گرم محدود کنید. در کودکان زیر ۶ سال این مقدار را به ۲۸ تا ۵۶ گرم در هفته و در کودکان ۶ تا ۱۲ سال به ۵۶ تا ۸۴ گرم در هفته محدود کنید.

 

منبع: شفا آنلاین

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.