لیلا عطاءزاده در گفتوگو با خبرنگار ایسنا افزود: سطح زیر کشت لیمو ترش شهرستان گچساران ۱۵۰۰ هکتار می باشد که از این میزان ۸۰۰ قابل برداشت است.
وی اظهارکرد: بطور متوسط از هر هکتار لیموترش ۱۵ تن تولید و برداشت می شود.
مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان گچساران خاطرنشان کرد: سالانه ۱۲ هزارتن لیمو از باغات لیموترش شهرستان گچساران برداشت میشود.
عطاءزاده تصریح کرد: بیشترین سطح زیر کشت باغات لیموترش شهرستان را منطقه امامزاده جعفر به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: برداشت لیمو ترش در شهرستان گچساران از نیمه دوم مردادماه شروع و تا پایان شهریورماه ادامه دارد.
مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان گچساران عنوان کرد: بیشتر این ارقام لیمو در سطح شهرستان گچساران را لیمویی شیشه ای تشکیل میدهد.
عطاءزاده تاکید کرد: بازار مصرف لیموترش شهرستان گچساران، خود شهرستان و استان کهگیلویه و بویراحمد و استانهای خوزستان و اصفهان و صادرات به کشور عراق است.
وی اظهارکرد: پرداخت نشدن تسهیلات بانکی جهت اصلاح و احیا باغات، خشکسالی، نبود صنایع تبدیلی و بیماری شانکر باکتریایی از جمله مشکلات باغداران شهرستان گچساران هستند.
مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان گچساران بیان کرد: بدلیل مشکلات آب و خشکسالی های پی درپی توصیه میکنیم که به جای افزایش سطح زیرکشت از باغات موجود مراقبت شود.
انتهای پیام