۱۵ درصد از تماسهای اورژانس خمین مزاحمت تلفنی است

ایرنا یکشنبه 14 آذر 1400 - 17:51
خمین - ایرنا -  رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: ۱۵ درصد از تماس های اورژانس پیش بیمارستانی این شهرستان مزاحمت تلفنی است.
۱۵ درصد از تماسهای اورژانس خمین مزاحمت تلفنی است

«اسماعیل تیرانی» روز یکشنبه در نشست خبری دانشکده علوم پزشکی خمین با اشاره به اینکه مزاحمت‌های تلفنی اورژانس در سال‌های اخیر ۳۰ درصد بوده است، افزود: فرهنگ‌سازی اصحاب رسانه در خصوص اهمیت تماس‌های بحرانی با مرکز اورژانس در کاهش این مزاحمت‌ها قابل تقدیر است.
وی ادامه داد: به‌طور میانگین در هر ماه سه هزار تا سه هزار و ۵۰۰ تماس با اورژانس خمین برقرار می‌شود و از این تعداد، ۵۰۰ تماس منجر به عملیات امدادی می‌شود و باقی تماس‌ها شامل مزاحمت، مشاوره و پیگیری وضعیت بیمار است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: ۶۵ درصد از تماس‌های برقرار شده با این مرکز شهری و باقی تماس‌ها جاده ای و مناطق روستایی است.
تیرانی، رضایتمندی از عملکرد اورژانس خمین را بیش از ۹۵ درصد بیان کرد و افزود: هیچ شکایتی از اورژانس این شهرستان در سامانه شکایات ثبت نشده است.
وی، با اشاره به ۹ اعزام مصدوم با بالگرد به مراکز درمانی دیگر شهرها و استان‌ها، اظهار داشت: ۲ پد فرود بالگرد به‌منظور تسریع در امدادرسانی به مصدومان در خمین ایجاد شده است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: با فعال‌سازی واحد ام سی ام اورژانس این شهرستان در کمترین زمان بیماران در مراکز درمانی دیگر استان‌ها پذیرش می‌شوند.
تیرانی ادامه داد: در راستای امداد رسانی به بیماران و مصدومان ناشنوا تفاهم‌نامه ای با بهزیستی منعقد شده و یک خط تلفن همراه مخصوص اعلام شده است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشکده علوم پزشکی خمین تصریح کرد: به‌منظور تسریع و تسهیل در امداد رسانی به شهروندان، ۲ دستگاه اتوبوس و موتور آمبولانس تا پایان امسال به مرکز اورژانس این شهرستان تحویل داده می‌شود.
وی یادآور شد: ۴۲ نیروی عملیاتی در پنج پایگاه شهری و روستایی به مصدومان و بیماران زادگاه امام راحل امدادرسانی می کنند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین نیز در نشست خبری با اشاره به اینکه ۹۱ درصد از افراد بالای ۱۲ سال این شهرستان دُز اول و ۷۷ درصد دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کردند، گفت: اختلاف آماری بین دُز اول و دوم مربوط به چهار هزار نفر در نوبت دریافت دُز دوم واکسن آسترزینکا است.
دکتر «مجتبی دیده‌دار» ادامه داد: واکسن‌های سینوفارم و برکت در هشت پایگاه سلامت شهری و مراکز جامع سلامت روستایی خمین تزریق می‌شود و شهروندان برای تزریق دیگر واکسن‌ها باید به مرکز تجمیعی واقع در مرکز بهداشت و درمان شهرستان مراجعه کنند.
وی افزود: افراد بالای ۴۰ سالی که واکسن سینوفارم و برکت را تزریق کردند و از تزریق نوبت دوم، سه ماه سپری شده می‌توانند برای دریافت دُز سوم مراجعه کنند.
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی خمین نیز گفت: با فروکش کردن ویروس کرونا هم اکنون هشت بیمار در بخش کرونا و یک بیمار در آی سی یو بیمارستان این شهرستان بستری هستند و پنج بیمار کووید ۱۹ خدمات درمانی  سرپایی دریافت می کنند.
دکتر «رضا خبازیان» افزود: بیمارستان امام خمینی(ره) خمین از ظرفیت ۱۳۰ تخت استفاده می کند و ۳۰ تخت به بیماران کووید ۱۹ و پنج تخت در بخش ویژه به این بیماران تخصیص یافته است.
وی بیان کرد: پس از گذراندن پیک‌های سخت ویروس کرونا و استقرار وضعیت زرد در خمین، روزانه ۱۰ عمل جراحی در تنها مرکز درمانی این شهرستان انجام می‌شود.
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی خمین با اشاره به اینکه اکنون تنها ۲ پزشک متخصص زنان و زایمان در این شهرستان به شهروندان خدمات ارائه می‌دهند، گفت: پایان طرح ۲ متخصص زنان و رفتن آن‌ها موجب و جذب متخصصان جدید موجب فاصله سه ماه و نارصایتی برخی مراجعه‌کنندگان شد که با جذب ۲ پزشک حوزه زنان در روزهای آتی ارائه خدمات به شهروندان به شکل مطلوب انجام می‌شود.

خمین در جنوب استان مرکزی است و این شهرستان با ۱۰۵ هزار نفر جمعیت یک بیمارستان دارد.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.