ماجرای پرچم‌هایی که به عشق حاج قاسم و ابومهدی در فضای مجازی برافراشته شد

باشگاه خبرنگاران دوشنبه 15 دی 1399 - 20:40
آثاری به دبیرخانه جشنواره عمار ارسال شده است که هر کدام رنگ و بوی سردار دل‌ها را داشتند.

به گزارش خبرنگار جشنواره عمار در حالی برگزار می شود که 

امین سردار آبادی دبیر اجرایی یازدهمین جشنواره فیلم عمار

یکی از چالش های جدی جشنواره عمار مطابقت خود با شرایط کرونایی بود. برخلاف پیش بینی ها، 2400 اثر در بخش های مختلف داستانی، مستند، موشن گرافیک، انیمیشن و تلویزینی به دبیرخانه ارسال شدند. این استقبال خوب، آن هم در دوران شیوع کرونا، غافلگیر کننده بود. امسال سعی کردیم تمام بخش های جشنواره را به صورت آنلاین و برخط برگزار کنیم. به همین دلیل اکران فیلم ها را از سینما فلسطین به سامانه جشنواره منتقل کردیم. مخاطبان آثار علاوه بر تماشای فیلم می توانند علاوه بر تماشای رایگان فیلم ها نظرات خود را درباره هر اثر ثبت کنند. 

حتی سعی کردیم شرایطی را فراهم کنیم که سازندگان آثار با مخاطبان خود پس از هر نوبت اکران گفت‌وگو کنند. این شرایط در سامانه جشنواره میسر است. در بخش های مختلف به لحاظ کیفی و کمی به گفته هیئت انتخاب شاهد رشد آثار بودیم. امسال بخشی را با عنوان بلیت اختیاری به عمار اضافه کردیم که در این بخش مخاطبان می توانند بعد از تماشای فیلم به میزانی که از اثر رضایت داشتند، به فیلمساز برای ساخت آثار آینده کمک مالی می کنند.

ابتکار دیگر عمار قصه ما بود. این بخش بنا دارد که قصه های مردم ایران را تجمیع کند و در اختیار فیلمسازان و مستندسازان معرفی کند. به این ترتیب آثار نمایشی پیرامون همه مردم ایران باشد. امسال با همکاری شبکه افق هر شب ویژه برنامه ای را تقدیم مخاطبان تلویزیونی جشنواره عمار کردیم. 

مهدی لارویی کارگردان مستند «مستند قائدالحشد» درباره این اثرِ حاضر در جشنواره به خبرنگار ما گفت: در مستندمان تلاش کردیم قطره ای از تلاش ها و مجاهدت های ابومهدی المهندس را نشان دهیم. به همین دلیل به عراق سفر کردیم و با برخی از فرماندهان حشد الشعبی که از دوستان ابومهدی بودند، مصاحبه کردیم. جا دارد که سال های سال، فیلم سازان و مستند سازان روی زندگی این بزرگ مرد کار کنند و مردم را با همه کارهایی که ابومهدی انجام داده، آشنا کنند. یکی از موضوعاتی که در این مستند بیان شده بود، شکست محاصره آمرلی بود. وقتی حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس خبر محاصره آمرلی شنیدند به اسرار حاج قاسم با بالگرد در آن منطفه پر خطر حضور پیدا کردند و خودشان فعالیت های نظامی آنجا را مدیریت کردند. وقتی پس از شهادت حاج قاسم وارد این شهر شدیم، احساس کردیم، آمرلی شهری در ایران است، چراکه شهر مملو از عکس های حاج قاسم بود. 

آرشیوی که به آن دست پیدا کردیم، اطلاعات جالب و متفاوتی از این شهید بزرگوار به ما داد. همین موضوع باعث شد که برخی از نکات درباره ابومهدی را برای اولین بار در اختیار مخاطبان مستند قرار دهیم. 

حسن جعفری کارگردان مستند «پرچم های مجازی» 

بعد از شهادت حاج قاسم 

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.