محمد محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان خسارت به ساختمان های اداری،آموزشی و دیگر تاسیسات زیربنایی کهگیلویه و بویراحمد برآورد شده است.
این زلزله های اسفند ماه سال ۱۳۹۶ در چرام،کهگیلویه و لنده،اسفند 1397 بویراحمد و دنا،مرداد سال ۱۳۹۸ در گچساران وچرام،آذرماه سال ۱۳۹۸ بهمئی و ۲۹ بهمن سال ۱۳۹۹در شهرستان دنا از جمله زلزله های بیش از چهار ریشتری ثبت شده در استان کهگیلویه و بویراحمد در این مدت بوده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: همچنین در این زلزله ها پنج هزار و۴۱۸ واحد مسکونی استان بر اثر این زمین لرزه ها دچار خسارت کلی ، ۱۰هزار ۳۹۷ واحد مسکونی دچار خسارت جزیی شد و پنج هزار و۴۱۸ لوازم خانگی شهروندان استان خراب شدند.
محمدی با اشاره به اینکه بزرگترین زلزله سال های اخیر با قدرت ۵.۶ ریشتر سال ۱۳۹۹ در شهرستان دنا ثبت شده اضافه کرد: هشت هزار میلیارد ریال برای جبران خسارت های این زلزله پیش بینی شده است.
وی عنوان کرد: پنج هزار و ۳۰۰میلیارد ریال از این اعتبار برای جبران خسارت های وارد شده به واحدهای مسکونی این زلزله اختصاص یافته بود که تا زمان حاضر ۷۰ درصد آن محقق شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: همچنین ۲ هزار و۷۰۰ میلیارد ریال از این میزان اعتبار برای جبران خسارت های وارد شده به تاسیسات زیربنایی اختصاص یافته که تاکنون نیمی از این اعتبار محقق شده است.