دو ماده مغذی مفید در پیشگیری از خطر ابتلا به پارکینسون

نامه نیوز شنبه 20 دی 1399 - 21:00
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که مقادیر بالایی از ویتامین C و E مصرف می کنند، ممکن است خطر ابتلا به بیماری پارکینسون در خود را حدود یک سوم کاهش دهند. خوراکیهای سرشار از ویتامین C شامل پرتقال، توت فرنگی، کلم بروکلی و خوراکی های غنی از ویتامین E همچون اسفناج، کدو حلوایی و مغزهایی مانند بادام و بادام زمینی می توانند خطر ابتلا به پارکینسون را کاهش دهند.

منبع خبر "نامه نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.