به گزارش اقتصادآنلاین، طرز تهیه روغن دنبه خانگی فوق العاده معطر و خوش رنگ.
یک لیوان شیر
به ازای هر کیلو دنبه دو الی ۳ عدد سیب کوچیک یا به
چوب دارچین
یک قاشق چایخوری پودر یا عرق هل
برگ بو دو الی ۳ عدد برای معطر شدن روغن
هویج (برای رنگ و برای جذب چربی های مضر)
پیاز (برای گرفتن بو و برای جذب چربی های مضر)
یک لیوان سرکه یا سیب یا انگور (برای گرفتن بو)
یک لیوان ماست (برای روشن شدن رنگ روغن)
دنبه ها را چرخ کنید و یا نگینی خرد کنید و بگذارید یک ساعت با شیر بجوشد.
سپس بقیه اقلام به جز ادویه ها را اضافه کنید و بگذارید چهار الی پنج ساعت بر روی شعله ملایم جوش بخورد.
در نهایت پس از روغن انداختن مقداری ادویه معطر اضافه کنید.