فرنی انبه دسری نیروزا

بیتوته چهارشنبه 11 آبان 1401 - 00:13



اگر به دنبال دسری خوشمزه، متنوع و در عین حال نیروزا هستید ،  پیشنهاد ما را رد نکنید.

مواد لازم :

 آرد برنج  3 قاشق سوپ خوری
 آرد نشاسته 1 قاشق سوپ خوری
 شیر 2 لیوان
 شکر 1/2 پیمانه
گلاب  یک قاشق سوپ‌خوری
 خامه 2 قاشق سوپ‌خوری
 انبه  1 عدد
 کره  25 گرم


طرز تهیه :
1- آرد برنج، آرد نشاسته و شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید.
2- وقتی شیر ولرم شد، شکر را به آن اضافه کنید تا شکر حل شود و شیر به جوش بیاید.

3- گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید که مواد فرنی غلیظ شود.
4- بعد، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید.


5- پوست انبه را بگیرید و میکس کنید تا حسابی پوره شود.

6- خامه و پوره انبه را به فرنی خنک شده اضافه کنید و در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید بریزید و بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد و رویش بسته شود.

منبع : rouzegareno.ir

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.