طرز تهیه فرنی پرتقالی دسر ماه رمضان

بیتوته چهارشنبه 11 آبان 1401 - 00:14



مواد لازم:

 شیر  ۱ لیوان
 آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری
 زرده تخم مرغ  ۱ عدد
وانیل کمی
کره ۲۵ گرم
 شکر  ۴ قاشق سوپخوری
 آب پرتقال (با تکه های پرتقال)   نصف پیمانه

 

فرنی پرتقالی, پخت فرنی پرتقالی


طرز تهیه :
همه مواد را به غیر از آب پرتقال با هم مخلط کنید تا به غیر از کره همه با هم یکی شوند بعد روی حرارت میگذاریم و مداوم هم میزنیم تا مواد سفت شود بعد از روی حرارت بر می داریم و آب پرتقال را اضافه می کنیم و هم میزنیم .

 

فرنی پرتقالی, پخت فرنی پرتقالی


در ظرف مورد نظرتان بریزید و با دارچین و پودر نارگیل تزئین کنید .

 

منبع : ashpazi.blog.ir

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.