طرز تهیه هلو كباب ( کوفته کرمانشاهی )

بیتوته چهارشنبه 11 آبان 1401 - 00:13


هلو كباب,کوفته کرمانشاهی

 

اين غذا ازقديم الايام از کوفته های معروف و خوشمزه كرمانشاه بوده است .


مواد لازم :

 گوشت بدون چربی  ۴۰۰ گرم
 لپه  ۱ پیمانه
 سیب زمینی نیم پز  ۲ عدد
 تخم مرغ ۲ عدد
 نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین  به میزان لازم
روغن  برای سرخ کردن
 گردو و کشمش و پیاز سرخ شده  برای داخل هلو کباب به میزان لازم
 آبلیمو  ۱ لیوان
 شکر  ۵ /۰ لیوان
آب ۱ لیوان


طرز تهیه :
گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد.

چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید .

 

 

منبع : ashpazierangin.net

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.