ساندویچی مناسب پذیرایی از مادر در روز مادر

بیتوته چهارشنبه 11 آبان 1401 - 00:13



غذایی خوش طعم برای پذیرایی از مادرتان در روز مادر


ساندویچ گوشت ماهی سالمون ترکیب شده با مقداری هویج تازه و مقداری خیار شور تازه می باشد و اگر به ادویه های تند هم علاقه مند باشید باید گفت فلفل  و سرکه می تواند این ساندیچ را خوشمزه تر کند.

زمان لازم : 20 دقیقه

مواد لازم :

 باگت یا نان ساندویچی یک نصفه نان
 ماهی سالمون بدون استخوان  1 عدد
 گوجه فرنگی کوچک  2 عدد
 خیار شور  1 عدد
هویج درشت رنده شده  مقداری
ادویه جات ترش و تند (در صورت دلخواه )  مقداری


طرز تهیه :
1 - در ابتدا یک نصفه رول ساندویچ را تهیه کرده و برای این کار بهتر است یک نان سالم را از وسط با چاقو برش بزنید. ماهی را پس از آنکه خوب پخته شد ،ریش ریش کرده و آنها را در نان می ریزیم .

2 - هویج های رنده شده و خیار شور های برش زده شده و گوجه فرنگی های خرد شده را به محتوای ساندویچ اضافه می کنیم و در صورت تمایل می توانید مقداری ادویه جات تند و یا مقداری سرکه روی سالاد ساندویچ بریزید.

ارزش غذایی در هر وعده :
4 گرم چربی اشباع نشده
575 کیلو کالری بیامجی
25 گرم چربی اشباع شده
4 گرم فیبر
12 گرم شکر
13 گرم پروتئین
1094 میلی گرم سدیم
ارزش روزانه به براساس رژیم غذایی 2000 کالری

منبع : seemorgh.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.