آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 35 دقیقه
مواد لازم : برای 4 نفر
| روغن زیتون | 2 قاشق سوپخوری |
| پیاز خرد شده | 1 و نیم فنجان |
| سیر ریز شده | 4 حبه |
| زیره سبز آسیاب شده | 1 قاشق سوپخوری |
| فلفل قرمز تازه آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
| لوبیا سیاه | 4 و نیم فنجان |
| کنسرو گوجه فرنگی بدون آب، خرد شده | 1 فنجان |
| آبِ گوشت | 4 فنجان |
| کدو حلوایی (کنسرو، پوره) | 1و نیم فنجان، 450 گرم |
| خامه ترش (برای تزئین) | به مقدار دلخواه |
| دانه کدو حلوایی (بو داده، برای تزئین) | به مقدار دلخواه |
لوبیا سیاه 4 و نیم فنجان (1 قوطی یا 450 گرم) (کنسرو، شسته و خشک شده)
طرز تهیه :
پیاز، سیر، زیره سبز، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه را داخل روغن در یک قابلمه ی 6 لیتری بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید تا پیاز نرم شود و شروع به قهوه ای شدن کند.
لوبیا سیاه، گوجه فرنگی، آبِ گوشت و کدو حلوایی را داخل آن ریخته و هم بزنید. سپس به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که آنقدر غلیظ شده باشد که پشت یک قاشق را بپوشاند با در باز روی شعله بجوشانید و گاهی هم بزنید.
اگر سوپ تندتری می خواهید، به همین شکل سرو کنید. برای له کردن از یک گوشت کوب برقی استفاده کنید تا سوپ را کاملاً و یا تا حدی له کند. یا سوپ را در یک مخلوط کن معمولی بریزید و پوره کنید. مواظب باشید که زیاد آن را پر نکنید، زیرا سوپ داغ است.
سوپ را با خمیر ترش و دانه های کدو حلوایی بو داده تزئین کنید و سرو کنید.
منبع : sooran.com