جوجه اسپایسی خوراک جوجه ای بی نظیر و متفاوت است
آماده سازی و پخت جوجه اسپایسی : 60 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه جوجه اسپایسی برای 6 نفر :
| ماست | 1/4 لیوان |
| آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
| روغن | 2 قاشق غذاخوری |
| سیر | 2 حبه خرد شده |
| زنجبیل رنده شده | 1 قاشق غذاخوری |
| زیره سبز | 1/2 قاشق چایخوری |
| تخم گشنیز | 1/2 قاشق چایخوری |
| زردچوبه | 1/2 قاشق چایخوری |
| نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
| فلفل سیاه | 1/2 قاشق چایخوری |
| سینه مرغ | 4 عدد یا 8 عدد ران بی استخوان |
| پیاز خلالی | 1/2 لیوان |
| گشنیز خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
| سماق | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه جوجه اسپایسی :
در یک کاسه بزرگ ، ماست ، آب لیمو ، روغن ، سیر، زنجبیل، زیره سبز ، گشنیز، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه ، فلفل هندی و مرغ ها را مخلوط کنید، 12ساعت در یخچال بماند.
طعم پیاز : در همین حال، در یک کاسه پیاز، گشنیز، سماق قرمز، نمک و فلفل سبز تند را ترکیب کرده و در کنار کباب بگذارید.
مرغ ها را سیخ کرده و کباب کنید.
منبع : bamacook.com