طرز تهیه پاکورا کلاسیک

بیتوته شنبه 14 آبان 1401 - 18:52


پاکورا کلاسیک غذای نانی و خوشمزه و مناسب برای یک وعده شام سبک است


آماده سازی و پخت پاکورا کلاسیک : 25 دقیقه


مواد لازم جهت تهیه پاکورا کلاسیک :

 لپه خیس خورده  500 گرم
 رازیانه  1/4 قاشق چایخوری
 فلفل سبز خرد شده 1-2 عدد
 پیاز خرد شده  3/4 فنجان
گشنیز تازه و خرد شده 1 فنجان
فلفل قرمز خشک 1-2 عدد
نمک 1/2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه پاکورا کلاسیک :
مقداری آب، لپه، فلفل قرمزخشک و رازیانه را در غذاساز ریخته و کاملا خرد کنید تا خمیر شود.

در یک کاسه خمیر نخود را ریخته ، پیاز، فلفل سبز، گشنیز، برگ کاری و نمک را مخلوط کنید تا یکدست شود.

روغن فراوان را دریک ماهیتابه عمیق گرم کرده و از مایه به مقدار یک گردو برداشته و سرخ کنید تا طلایی شود.

 

منبع : bamacook.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.