طرز تهیه فرنی با آرد برنج + خواص فرنی

بیتوته شنبه 14 آبان 1401 - 18:53


طرز تهیه فرنی با آرد برنج

 

 

مواد لازم برای تهیه فرنی:

 

 

شیر 3 لیوان
آرد برنج 1 لیوان
 آب  3 لیوان
 شکر  2/3 لیوان
 گلاب  3 قاشق غذاخوری
 زعفران  به مقدار لازم

 

 
طرز تهیه فرنی:
فرنی طرز تهیه های مختلفی دارد و به صورت های مختلف پخته میشوند. به صورت معمول ابتدا باید آرد برنج و شکر را در آب سرد حل کنیم و روی حرارت بگذاریم تا کم کم به جوش بیاید.

 

بعد حرارت را ملایم تر می کنیم تا پخته شود. به این نکته هم توجه کنید که باید فرنی را مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد و گلوله نشود.

 

  بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیر برنج با خامه

 

کمی که آرد خودش رو باز کرد، شیر رو کم کم اضافه می کنیم.

 

و در مرحله ی بعد گلاب و زعفران را اضافه می کنیم و آن قدر روی حرارت ملایم هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسد.

 

فرنی از غذاهای بسیار مقوی می باشد و طرز تهیه فرنی نیز بسیار راحت است.

 خواص غذایی فرنی:

فرنی طرز تهیه،خواص فرنی،نحوه درست كردن فرني

فرنی از ارزش غذایی بالایی برخوردار است

 

فرنی ارزش غذایی بالایی دارد و موادترکیبی آن حاوی ویتامین ب و مفید برای بدن هستند اگر به جای شکر در آن عسل بریزید تبدیل به یک معجون لاغری بی نظیر می شود. یکی از وعده‌های خوراکی بسیار خوشمزه که در گذشته به عنوان یک خوراکی چاق کننده شناخته می‌شد بر اساس پژوهش‌ های جدید برای تناسب اندام بسیار مفید است.

 

 فرنی باید در حد اعتدال مصرف شود زیرا زیاده‌روی و یا به موقع مصرف نکردن‌ آن می‌تواند زیان‌بار باشد. مصرف آن بعد از وعده غذایی اصلی توصیه نمی‌ شود زیرا به خاطر کالری بالا باعث افزایش وزن و بالا رفتن تری‌گلیسیرید می‌شود.

 

 گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

منابع :

2nafare.com

hidoctor.ir

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.