طرز تهیه سالاد گوجه با هندوانه مخصوص تابستان

بیتوته شنبه 14 آبان 1401 - 18:53


برای زیبایی ظاهری سالاد گوجه با هندوانه از چند رنگ و اندازه متفاوت گوجه استفاده کنید

 

مواد لازم برای سالاد هندوانه و گوجه :

گوجه محلی  ۳۰۰ گرم
هندوانه  یک چهارم از یک هندوانه بزرگ
برگ نعناع مقداری
پنیر فتا  ۱۰۰ گرم


طرز تهیه سالاد گوجه و هندوانه :
گوجه ها را از وسط نصف کنید سعی کنید و در یک کاسه بزرگ بگذارید برای زیبایی سالاد از چند رنگ و اندازه های متفاوت گوجه استفاده کنید. هندوانه را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید.

برگ نعناع را از ساقه ها کنده و داخل کاسه بریزید (یکی از برگ های نعناع را همراه با ساقه برای تزیین نگه دارید). حالا روی مواد سالاد پنیر ریخته و خیلی آرام مخلوط را هم بزنید، تا میوه ها له نشوند. در آخر با نعناع آن را تزیین کرده و سرو کنید.

 

منبع : novinzi.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.