طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج

بیتوته شنبه 14 آبان 1401 - 18:52


طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج ، سالاد میوه های تابستانی


مواد لازم برای سالاد هندوانه با پنیر کاتیج :

 پیاز قرمز خرد شده یک چهارم فنجان
 آبلیمو  یک چهارم فنجان
* هندوانه  ۴ فنجان
 پنیر کاتیج ریز ریز شده  یک چهارم فنجان
جیکاما یا سیب زمینی مکزیکی پوست کنده و خرد شده نصف تا یک فنجان
* فلفل چیلی نصف یک فلفل
گشنیز خرد شده یک چهارم فنجان
زیره برای مزه دار کردن مقدار کمی

 

* هندوانه (هسته های آن را دربیاورید و به تکه های ۲٫۵ سانتی آن را ببرید)
* فلفل چیلی (دانه های آن را دربیاورید و خرد کنید)


طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج:
در حالی که دارید باقی مواد را آماده می کنید، پیاز خرد شده را در آبلیمو خیس کنید (حدود ۱۰ دقیقه) به آرامی همه مواد را در یک کاسه بزرگ (مخصوص سرو) مخلوط کنید.

فورا سرو کنید. اگه بخواهید تمام شب سالاد را نگه داریدن آن نرم و مرطوب می شود.

 

منبع : novinzi.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.