برای گریل کردن سینه مرغ، می توان آن ها را با مواد مختلف مزه دار کرد که این کاملا سلیقه است و تنوع مواد برای مزه دار کردن هم بسیار بالا است. در ادامه شما را با 3 روش تهیه ی مرغ گریل شده آشنا می کنیم.
سینه مرغ بدون استخوان | 4 نصف |
سرکه بالزامیک | 1/4 فنجان |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
آب لیمو | 1-1/2 قاشق چایخوری |
چاشنی لیمو فلفل | 1/2 قاشق چایخوری |
برای تهیه ی گریل مرغ به این روش، ابتدا سینه های مرغ را داخل کیسه ای قرار بدهید و روی سطحی صاف بگذارید و با گوشتکوب و یا با استیک کوب کمی روی آن بکوبید تا کمی نرم شوند. سعی کنید تمام قسمت های مرغ یکسان باشد تا در هنگام پخت، به صورت یکنواخت پخته شوند. سپس آن ها را داخل کیسه ای زیپ دار قرار بدهید و مواد بالا را به آن اضافه کنید، زیپ کیسه را بکشید و آن را به آرامی تکان بدهید تا تمام قسمت های مرغ آغشته به مواد شوند.
آن را داخل یخچال قرار بدهید تا مرغ ها خوب مزه دار شوند. بعد از گذشت چند ساعت، سیم های گریل را تمیز کنید و روی آنها روی آن را روغن بزنید و منقل را داغ کنید و سینه های مرغ را روی آن قرار بدهید کمی باد بزنید تا حرارت به صورت یکنواخت به مرغ ها برسد. و تمام قسمت های آن کاملا بپزند. مرغ را بچرخانید دو طرف آن بپزد.
سپس آن را به برش های دلخواه برش بزنید و با سبزیجات تازه میل کنید.
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
فلفل | 1/4 قاشق چایخوری |
زیره | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 1/4 قاشق چایخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
سینه مرغ بدون استخوان | 2 پوند |
آبلیموی تازه | به مقدار لازم |
گشنیز تازه خرد شده | به مقدار لازم |
گریل را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
نمک، فلفل، زیره، پودر چیلی، پودر پیاز و پودر سیر را در یک ظرف کوچک با هم مخلوط کنید. روغن زیتون را به مرغ ها اضافه کنید و ادویه را روی سینه های مرغ بمالید و آنها را کاملا بپوشانید.
پس از گرم شدن، مرغ را روی گریل قرار دهید و حدود 15-20 دقیقه آن ها را بپزید و سپس برگردید. تا طرف دیگر آن بپزد قبل از سرو، آب لیموترش تازه را روی مرغ بریزید و با کمی گشنیز خرد شده تزیین کنید.
برای طرز تهیه مرغ گریل شده در تابه، می توانید از این روش استفاده کنید. اگر گریل ندارید می توانید داخل ماهیتابه روی اجاق گاز و یا فر در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 25-30 دقیقه بپزید قبل از خارج کردن از داخل فر حتما با چنگال تست کنید تا مغز پخت شده باشد.
سینه مرغ بدون استخوان | 4 عدد |
روغن زیتون | 1/2 فنجان |
آب لیمو | 1/4 فنجان |
برگ های آویشن خشک | 1 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 1/4 قاشق چایخوری |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه درشت آسیاب شده | 1/4 قاشق چایخوری |
روغن نباتی یا روغن هسته انگور | 2 قاشق غذاخوری |
سینه مرغ را از عرض نصف کنید. یک قسمت از آن را در نایلون قرار بدهید و با سمت صاف استیک کوب یا گوشت کوب بکوبید. می توانید از وردنه هم استفاده کنید. بنابراین شما فقط سینه مرغ را بکوبید، روی جایی که ضخیم تر است تمرکز کنید و سعی کنید با نازکترین قسمت آن یکدست شود.
هنگامی که تمام قسمت های شما به ضخامت یکنواخت رسید، آنها را در یک کیسه زیپ دار یا یک کاسه بزرگ قرار دهید. در یک کاسه متوسط روغن زیتون، آب لیمو، آویشن، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی سینه مرغ بریزید. حداکثر یک ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ ها مزه دار شوند.
توری های گریل خود را تمیز کنید و روغن بزنید: وقتی گریل سرد است، حوله کاغذی را در روغنی آغشته کنید که نقطه دود بالایی دارد، مانند روغن نباتی یا روغن هسته انگور. سپس با استفاده از انبر آن حوله روغنی را روی توری های خود بمالید. سپس گریل را برای پخت مستقیم روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
هنگامی که گریل شما به دمای مناسب رسید، سینه های مرغ را از ماریناد خارج کنید و هر گونه مواد اضافی را از آن جدا کنید. ماریناد را بیرون بریزید.
دو طرف آن را با گریل درب باز بپزید. تست کنید که مرغ ها کاملا پخته شده باشند. اجازه ندهید مرغ ها خشک و سفت شوند.
آنها را از روی گریل بردارید و در یک بشقاب سرو تمیز قرار دهید. قبل از سرو 5 دقیقه استراحت دهید. این زمان استراحت به این دلیل است که وقتی مرغ را برای اولین لقمه برش می دهید، آب آن به سرعت از آن خارج نشود.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته