طرز تهیه كوكو پيازچه

بیتوته یکشنبه 22 آبان 1401 - 14:21



مواد لازم :

 پیازچه ۴۰۰ گرم
 تخم مرغ  ۵ الی۶ عدد
 گردوی خرد شده  ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری
 آرد  ۳ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه و ادویه به میزان لازم
روغن کرمانشاهی یا کره یا روغن مخصوص سرخ کردن ۱ قاشق مربا خوری


طرز تهیه :
قسمت ریشه دار پیازچه ها را جدا کنید و بقیه قسمت ساقه را به همان شکل باقی بگذارید تا مانع نفوذ آب و آلودگی به داخل پیازچه در هنگام شستن شود . بعد از اینکه با دقت شسته  و خشک شد . پیازچه ها را به اندازه دلخواه ریز کنید و با آرد و نمک و زردچوبه و ادویه و گردو مخلوط کنید . و در آخر تخم مرغ را اضافه کنید.

در ماهیتابه رژیمی مقدار کمی روغن بریزید و شعله را کم کنید و ماهیتابه را روی آن گذاشته و مواد را در ماهیتابه ریخته و سطح آنرا صاف کنید و درب آنرا ببندید و صبر کنید تا کاملاْ بپزد سپس کوکو را وارونه کرده و سمت دیگر آنرا هم بپزید .

 

كوكو پيازچه,پخت كوكو پيازچه

 

منبع : ashpazierangin.blogfa.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.