طرز تهیه چیکن تریاکی و آناناس

بیتوته یکشنبه 22 آبان 1401 - 14:21


 

تریاکی شیوه ای در پخت و پز است که در آشپزی ژاپنی به‌کار می‌رود و سس آن ترش و شیرین است .

آماده سازی : 30 دقیقه 
پخت : 45 دقیقه 

مواد لازم برای 3 نفر : 

سویا سس 1/3 لیوان
 سیر خرد شده  1 عدد
 سرکه سفید 1/4 لیوان
 آرد 1 قاشق غذا خوری
کره 1 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
آناناس 1 قوطی ( کمپوت 500 گرمی )
ران مرغ بدون پوست و استخوان 4 عدد


طرز تهیه :
1- سویا سس و 3/1 لیوان آب آناناس و سرکه . سیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید. حلقه های آناناس اضافه کنید و مرغ را به آرامی بریزید و هم بزنید تا از مواد پوشیده شود، به مدت 15 دقیقه آنرا در یخچال بگذارید.

2- در همین حال، ماهیتابه چدنی گریل را در حرارت متوسط به بالا از قبل گرم کنید.

3- مرغ و آناناس را از محلول دربیاورید، محلول را همچنان نگه دارید اما فعلا کنار بگذارید. ماهیتابه چدنی یا ماهیتابه گریل را کمی روغن بزنید، مرغ و آناناس را بریزید کنید و آنها را تا زمانی خوب پخته شوند، بپزید، حدود 7 دقیقه برای هر طرف.

4- محلول باقی مانده و آرد ذرت را در یک تابه کوچک هم بزنید، آنها را بجوشانید و تا زمانی که کمی سفت شوند، بپزید و هم بزنید حدود 2 تا 4 دقیقه، کره را بریزید و هم بزنید، و غذا را با این سس سرو کنید و لذت ببرید.

 

چیکن تریاکی و آناناس,تهیه چیکن تریاکی و آناناس


منبع : beryooni.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.