طرز تهیه کوکوی اشپل؛ غذای شب عید گیلانی‌ها

بیتوته چهارشنبه 25 آبان 1401 - 23:36


کوکوی اشپل ماهی یکی از غذاهای شب عید مخصوص گیلانی ها می باشد


گیلانی ها کوکوی متفاوتی دارند که با اشپل ماهی درست می‌شود. کوکویی خوشمزه که مخصوص شب عید و روزهای سال نوست. کوکویی که خیلی راحت درست می‌شود و یکی از محبوب‌ترین و سنتی‌ترین غذاهای مردم گیلان است.

 
مواد لازم برای کوکوی اشپل ماهی غذای شب عید گیلانی ها : برای 4 نفر

 اشپل ماهی 3 عدد
 سبزی (تره، جعفری، شوید و نعنا) 400 گرم
 سیب زمینی  3 عدد
 پیاز  1 عدد
تخم مرغ 5 عدد
سیر 4 حبه
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه کوکوی اشپل ماهی غذای شب عید گیلانی ها :
سبزی‌ها را خرد کنید و کنار بگذارید. حالا پیاز، سیر و سیب زمینی را با سبزی ها چرخ کنید.

اشپل ماهی را به موادتان اضافه کنید و با گوشتکوب یا میکسر با هم مخلوط کنید.

نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. تخم‌مرغ ها را به موادتان اضافه کنید و هم بزنید.

در تابه‌ای روغن را بگذارید خوب داغ شود و بعد مایه کوکو را درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم سرخ کنید.

نکته برای پخت کوکوی اشپل غذای شب عید گیلانی ها:
به جای سیر می‌توانید از پودر سیر استفاده کنید.

 

منبع : مجله آشپزی مثبت - bartarinha.ir

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.