طرز تهیه بشقاب مرغ و سبزیجات

بیتوته پنج شنبه 26 آبان 1401 - 00:42


برای تهیه بشقاب مرغ و سبزیجات، مرغ و سبزیجات را به حدی که ترد و طلائی شوند سرخ کنید


مواد لازم برای بشقاب مرغ و سبزیجات :

 عسل یک چهارم فنجان
سس سویا یک چهارم فنجان
 سس سیر و چیلی  ۱ قاشق غذاخوری
 تخم مرغ ۱ عدد
آرد همه کاره ۱ فنجان
آرد ذرت ۱ فنجان
نمک ۱ قاشق چایخوری
۱۱/۴ فنجان آب سرد
روغن سبزیجات ۲ فنجان
فلفل دلمه قرمز (به نوارهای نازک خرد شود) ۱ عدد
کلم بروکلی خرد شده ۱ عدد
سینه مرغ بدون پوست و استخوان (خرد شده به نوارهای نازک) ۳۴۰ گرم
پیازچه (به صورت مورب خرد شود) ۳ عدد


طرز تهیه بشقاب مرغ و سبزیجات :
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک بشقاب بزرگ برداشته و روی آن دستمال کاغذی گذاشته و کنار بگذارید. لبه ی سینی فر را با فویل بپوشانید.

در یک کاسه ی کوچک، عسل، سس سویا، سس سیر و چیلی را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ تخم مرغ را با هم زن یا چنگال خوب هم زده و بعد آرد، آرد ذرت، نمک و آب سرد را به آن اضافه کنید.

یک ماهیتابه برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. فلفل دلمه و بروکلی را داخل خمیری که در مرحله قبل آماده کردیم طبخ کنید. ۳ تا ۴ دقیقه صبر کنید تا آنها ترد و طلایی رنگ شوند. حالا آنها را به بشقاب منتقل کرده و بعد داخل فر بگذارید تا گرم بماند. حالا دوباره صبر کنید دمای ماهیتابه به ۳۷۵ درجه فارنهایت برگردد.

تکه های مرغ را در خمیر ریخته و ۴ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا ترد و طلایی رنگ شوند (یک بار آنها را برگردانید). حالا مرغ را هم به سبزیجات اضافه کرده و پیازچه را روی آن بریزید.

با سس آماده شده سرو کنید.

 

منبع : novinzi.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.