سلامت رکنا : مصرف خرما به عنوان شیرین کننده طبیعی با چای برای بدن بسیار سودمند است.
خرما در کنار چای خوردن فواید زیادی برای بدن دارد.
به گزارش رکنا ، اگر شما عادت به خوردن یک ماده شیرین در کنار چای تان دارید توصیه می کنیم که به جای قند و شیرینی از خرما استفاده کنید.
افرادی که به جای قند و شکر با چای خرما مصرف می کنند 70 درصد کمتر دچار کم خونی و رنگ پریدگی پوستی می شوند. همچنین این افراد بدن سالم و مقاوم در برابر باکتری ها ون ویروس ها دارند. پس سعی کنید به همین دلایل مهم به خوردن چای با خرما عادت کنید.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.