آشنایی با ادویه های مناسب هر غذا

بیتوته دوشنبه 30 آبان 1401 - 13:15


کدام ادویه با کدام غذا؟
ادویه جات یکی از اصلی و ضروری ترین مواد در پخت و پز محسوب می شوند. هر غذایی حداقل با یک یا دو ادویه، طعم دار می شود. حال تصور کنید اگر غذا بی عطر و طعم باشد! خوردنش واقعا غیرقابل تصور است.


حتما این را می دانید که طعم ادویه ها با هم فرق می کند. یکی طعمی شیرین دارد، یکی خوشبوست و یکی تند و تیز است. باید ببینید چه غذایی می خواهید درست کنید، آن وقت باید ادویه های آن را هم شناسایی کرده و در پختن آن غذا استفاده کنید. هر کشوری غذاهای مخصوص به خودش را دارد. هر کدام از غذاها هم با ادویه یا ادویه های مناسبی طعم دار می شوند. اگر از ادویه ها و موارد استفاده شان چه در غذاهای ایرانی و چه در غذاهای فرنگی اطلاعات کافی ندارید، جدول زیر به شما کمک خواهد کرد تا غذاها را با بهترین عطر و طعم درست کنید.

 

برای دیدن سایز واقعی عکس ها روی آنها کلیک کنید

پخت غذا با انواع ادویه, ادویه های مناسب هر غذا

نکات مهم آشپزی, نکته هایی برای پخت هر غذا

مناسب ترین ادویه هر غذا, ادویه های مخصوص هر غذا

جدول های بالا شما را با غذاها و ادویه های مخصوص آن ها آشنا می کند


منبع : hamshahrionline.ir

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.