طرزتهیه سوپ کدو تنبل

بیتوته دوشنبه 14 آذر 1401 - 18:20


 

سوپ کدوتنبل

 

مواد لازم برای شش نفر

 

کره
40 گرم
پياز، خرد شده يك عدد (200 گرم)
کدو تنبل، خرد شده
1/5 کيلوگرم
سيب‌زميني دو عدد
600 گرم
آب مرغ شش پيمانه (1/5 ليتر)
خامه نصف پيمانه 125 ميلي‌ليتر
پودر جوزهندی نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهيه

کره را در يک قابلمه بزرگ، روي حرارت آب کرده بعد پياز را اضافه مي‌کنيم و به پختن ادامه مي‌دهيم تا پياز نرم شود. کدوتنبل و سيب‌زميني را اضافه کرده و مي‌گذاريم پنج دقيقه بپزد. سپس آب مرغ را اضافه کرده و مي‌گذاريم به مدت 20 دقيقه بجوشد تا زماني که کدو حلوايي نرم شود و در اين مدت گاهي سوپ را هم مي‌زنيم.

 

سوپ را در مخلوط‌کن مي‌ريزيم تا به شکل پوره درآيد و در يک قابلمه بزرگ مي‌ريزيم و جوزهندی را به آن اضافه می‌کنیم (تا اين مرحله از پخت را مي‌توان قبلا آماده و در يک ظرف در دار به مدت يک شب در يخچال نگهداري کرد.)

 

قبل از سرو، خامه را اضافه مي‌کنيم (اگر سوپ را از شب قبل آماده کرده‌ايم هنگام اضافه کردن خامه، سوپ را هم مي‌زنيم تا داغ شود) اين سوپ را مي‌توان در صورت تمايل با کمي خامه و مقداري پيازچه سرو کرد.

 

نکته: از جوزهندی به مقدار کم استفاده شود. در پایان بد نیست بدانید  میزان کالری سوپ کدوتبل در هر 100 گرم برابر با 36  کالری می باشد.

 

منبع:dastpokht.ir

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.