● مواد لازم:
| آرد |
دو و یک چهارم لیوان |
| جوش شیرین |
کمتر از یک قاشق مرباخوری |
| پودر دارچین |
یک قاشق مرباخوری |
| پودر زنجبیل |
یک قاشق غذاخوری |
| پودر میخک | نصف قاشق مرباخوری |
| نمک | نصف قاشق مرباخوری |
| کره | سه چهارم لیوان |
| شکر(شکر قهوه ای) | یک لیوان |
| تخم مرغ | یک عدد |
| عسل و یا شیره انگور | یک چهارم لیوان |
● طرز تهیه:
آرد ، جوش شیرین، زنجبیل، دارچین، میخک و نمک را در ظرف مخلوط کنید. آرد و شکر را با هم بزنید ،تخم مرغ و عسل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس مواد خشک را به آن اضافه کنید. توپک های کوچکی از خمیر به دست آمده را درست کنید و روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
منبع:روزنامه خراسان