مواد لازم :
|
فيله مرغ |
300 گرم |
|
تخممرغ |
یک عدد |
|
آرد سفيد |
چهار قاشق غذاخوري |
|
آرد سوخاري |
سه قاشق غذاخوري |
|
كورنفلكس |
يك و نيم پيمانه |
|
نمك و فلفل و روغن |
به ميزان لازم |
طرز تهيه :
اين غذا به خاطر حالت سوخاري، مورد علاقه كودكان است. ابتدا فيله مرغ را به اندازههاي دلخواه در آورده و به آن نمك و فلفل ميزنيم. سپس آنها را اول در آرد سفيد و بعد در تخممرغ زده و در آرد سوخاري غلتانده و در كورنفلكس خردشده قرار ميدهيم تا هر دو طرف آن آغشته شود. سپس در كمي روغن سرخ مينماييم. (با حرارت كم سرخ ميكنيم تا مغزپخت شود.)