
مواد لازم :
|
آرد گندم |
نصف پیمانه |
|
شیر |
یک لیتر |
|
آب مرغ |
شش پیمانه |
|
قرص عصاره مرغ |
یک عدد |
|
قارچ ورق شده |
۲۰۰ گرم |
|
آب |
چهار پیمانه |
|
خامه |
۱۰۰ گرم |
|
پنیرپیتزا رنده شده |
نصف پیمانه |
|
نمک، فلفل و پودر سیر |
یک قاشق چایخوری |
|
کره |
۲۵ گرم |
|
آبلیمو |
به میزان لازم |
طرز تهیه :
شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آبمرغ را به آن افزوده، بعد نمک، فلفل و پودرسیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید، تا جوش بیاید. سپس قارچ را افزوده و آنگاه حرارت را کم کنید و در حدود۲۰ دقیقه فرصت دهید تا قارچ بپزد، در این هنگام پنیر رنده شده را اضافه کرده و در حدود پنج دقیقه روی حرارت قرار دهید بعد، شعله را خاموش کرده، در این هنگام آبلیمو به آن زده و داخل ظرف کشیده و یک حلقه لیمو ترش کنار ظرف آویزان کنید و خامه را به آن افزوده و به صورت دایرهای وسط پتاژ بریزید.
منبع: آکاایران