طرز تهیه دلمه قارچ

بیتوته پنج شنبه 24 آذر 1401 - 01:08


 

 

 

دلمه قارچ

 


مواد لازم :


گوشت چرخ شده

۳۵۰ گرم

قارچ درشت

۱۴ الی ۱۶ عدد

جعفری خرد و سرخ شده

۳ قاشق غذا خوری

پیاز سرخ شده

۲ قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی

۱ قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا

به میزان لازم

نمک و زردچوبه

قدری

 

 

طرز تهیه :

گوشت را با آب و نمک و زردچوبه بپزید .وقتی پخت رب گوجه فرنگی اضافه کنید وقتی آبش جمع شد جعفری و پیاز اضافه کنید. پس از شستن قارچ کلاهک آن را جدا کنید و داخلش را با گوشت پر کنید و کف ظرف پیرکسی را چرب کرده و قارچ ها را بچینید و روی آن پنیر بگذارید و در فر به مدت ده دقیقه بگذارید تا پنیر آب شده وطلایی شود.

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.