طرز تهیه دسر هلو و دارچین

بیتوته پنج شنبه 01 دی 1401 - 17:09


 

طرز تهیه دسر هلو و دارچین

 

مواد لازم برای دسر هلو و دارچین :

 هلوی درشت رسیده 3 عدد
 کره  1 تا 2 قاشق غذاخوری
 شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری 
 دارچین  1/4 قاشق چای خوری
 بستنی وانیلی  به مقدار لازم
 سس کارامل برای تزئین در صورت تمایل 

 

طرز تهیه دسر هلو و دارچین :

فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

هلو ها را از وسط نصف کنید و هسته آن ها را خارج کنید. هلو ها را داخل سینی فر قرارر دهید میان هرکدام یک تکه کوچک کره قرار دهید. شکر قهوه ای و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی هرکدام از هلو ها کمی از این مخلوط بریزید. دسر را داخل فر به مدت ده تا دوازده دقییقه بپزید. بعد از اینکه کمی خنک شد وسط هرکدام یک اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید و با سس کارامل تزئین کنید.

 

نکته:

حتما از هلوی هسته جدا استفاده کنید که  بعد از برش هسته راحت از هلو خارج شود.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.