طرز تهیه کیک هویج یخچالی

بیتوته پنج شنبه 01 دی 1401 - 17:09


 

طرز تهیه کیک هویج یخچالی

 

مواد لازم برای کیک هویج یخچالی :

هویج حدود  500 گرم
نشاسه ذرت 3 قاشق غذاخوری 
پودر ژلاتین  1 قاشق غذاخوری
شکر 1 پیمانه 
گلاب  1/4 پیمانه
زعفران دم کرده  به مقدار کم
بیسکویت پتی بور  1 بسته

 

طرز تهیه کیک هویج یخچالی : 

ابتدا هویچ ها را بپزید و با بلندر پوره کنید روی حرارت بگذارید سپس شکر را اضافه کنید و نشاسه ذرت را با نصف لیوان آب حل کنید و اضافه کنید. تند تند هم بزنید تا مواد غلیظ شود. پودر ژلاتین را با چند قاشق آب حل کنید احتیاجی به بن ماری کردن نیست داخل مواد روی حرارت بریزید.

 

  بیشتر بخوانید: طرز تهيه‌ي کيک یخچالی

 

گلاب و زعفران را اضافه کنید اجازه دهید چند قل بزند و مواد کمی سفت شود و آب داخل مواد تبخیر شود. از مواد داخل قالب مورد نظر بریزید لایه به لایه بیسکویت بگذارید. اجازه بدهید از حرارت بیفتد و خنک شود سپس در یخچال چند ساعت استراحت بدهید تا خودش را بگیرد.

 

سپس آن را از قالب جدا کنید و با خامه تزیین کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.