طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

بیتوته پنج شنبه 01 دی 1401 - 17:03


 

طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

 

طرز تهیه شیرینی پاپاتیا :

برای این شیرینی خوشگل مزه ۲۵۰ گرم روغن جامد یا کره یا مخلوطی از این دو را با ۱۲۵ گرم پودر قند و دو عدد تخم مرغ کامل می زنیم. یک پیمانه سرپر آرد را با یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر روی مواد الک کرده کم کم حدود ۵۰۰ گرم نشاسته ی ذرت ریخته مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی به دست بیاید. نشاسته تا حدی اضافه می شود که خمیر نرمی داشته باشیم که به دست نمی چسبد.

 

خمیر را به چند رنگ تقسیم می کنیم و به اندازه ی فندق از مواد برداشته کنار هم می گذاریم و شکل گل درست می کنیم. با خلال دندان روی گل ها خط انداخته و می توانیم قسمت میانی را حصیری کنیم (با همان خلال دندان)

شیرینی ها را در فری که با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد از قبل گرم کردیم به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه می پزیم.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.