طرز تهیه کیک نسکافه کنجدی

بیتوته پنج شنبه 01 دی 1401 - 17:10


 

طرز تهیه کیک نسکافه کنجدی

 

مواد لازم برای کیک نسکافه کنجدی :

 تخم مرغ  ۳ عدد
 وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری 
 شکر ۱ لیوان 
 روغن مایع ۳/۴ لیوان 
شیر ۳/۴ لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
آرد سه صفر قنادی ۲ لیوان
پودر نسکافه ۲ قاشق غذاخوری
کنجد به میزان لازم

 

طرز تهیه کیک نسکافه کنجدی :

تخم مرغ + وانیل + شکر را مخلوط کنید سه دقیقه هم بزنید، شیر + روغن اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، پودر نسکافه + آرد + بکینگ پودر را الک کرده با هم مخلوط کنید، مواد آردی را کم کم به مایع کیک افزوده و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

 

کف قالب تان را چرب و آرد پاشی کنید روی آن کنجد فراوان بریزید حالا مایع کیک را بریزید. فر یا مایکروفر از قبل گرم شود.

درون مایکروفر ۱۸۰ درجه به مدت ۶۰ دقیقه قرار دهید.

 

نکته :

(میزان بر حسب لیوان دسته دار فرانسوی)

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.